2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Χριστουγννιάτικη Στολή Μάγος Γκασπάρ

Κωδικός:
ST_44421404
Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
55,00 €
Περιέχει: Κάπα, Κελεμπία, Ζώνη, Καπέλο
Μέγεθος
Ημερομηνία Διαθεσιμότητας: 2021-03-23
Περιγραφή

Εντυπωσιακές παιδικές στολές για όλους τους πρωταγωνιστές της Χριστουγεννιάτικης γιορτής! Ποιοτική στολή Μάγος Γκασπάρ, κατασκευασμένη στην Ελλάδα με προσεγμένες λεπτομέρειες και πανέμορφο καπέλο.

Info: Στο Looklike.gr μπορείτε να βρείτε στολές για όλους τους πρωταγωνιστές της σχολικής γιορτής. Υπάρχουν διαθέσιμες στολές : Ιωσήφ, Παναγία, Μάγοι με τα δώρα, Βοσκός, Αστέρι, Ξωτικό, Καλικαντζαράκι και πολλά αξεσουάρ για να τα συνδυάσετε με τη στολή της επιλογής σας.

Αν αυτές τις γιορτές, χρειάζεται να κάνετε το ρόλο του Αη Βασίλη ή της Αγιοβασιλίνας, τότε στη συλλογή μας θα βρείτε στολές Αη Βασίλη και πολλές χριστουγεννιάτικες στολές σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τιμών! Επίσης θα βρείτε στολές για όλους τους ρόλους της σχολικής χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς και αξεσουάρ για χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις! Στολές Αη Βασίλη, στολή Αγιοβασιλίνας, στολή ξωτικό των Χριστουγέννων, Παιδική στολή για Άγιο Βασίλη, στολή Παναγία, στολή Ιωσήφ, στολή Μάγος με τα δώρα, χριστουγεννιάτικη στολή Βοσκός, στολή Αστέρι χριστουγέννων, στολή Χιονάνθρωπος, στολή Νέος Χρόνος, στολή Παλιός Χρόνος. Για τα αγαπημένα μας ξωτικά των Χριστουγέννων, θα βρείτε αρκετά σχέδια σε ποιοτικές στολές για ενήλικες και παιδιά καθώς και κουδούνα άη Βασίλη, σκούφος ξωτικού, παπούτσια ξωτικού, καλσόν ξωτικού, περούκα άη βασίλη και γενειάδα αη Βασίλη καλής ποιότητας για επαγγελματίες animateur.

Λεπτομέρειες προϊόντος
ST_44421404

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Αγόρι
Περιέχει
Κάπα, Κελεμπία, Ζώνη, Καπέλο
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού