Καλάθι Αγορών 0,00€
Τα καλάθι αγορών είναι άδειο!

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Δωρεάν Μεταφορικά
100% Εγγυημένες Τιμές
Διευκόλυνση Επιστροφής
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ασφάλεια Συναλλαγών

Ασφάλεια Συναλλαγών

Είμαστε μια επιχείρηση με αποκλειστικό σκοπό το λιανεμπόριο εποχιακών, χριστουγεννιάτικων, αποκριάτικων και παραδοσιακων στολών και αξεσουαρ και παίρνουμε κάθε αναγκαία προφύλαξη για να εξασφαλίσουμε ότι οι αγορές σας είναι ασφαλείς αλλά και συναρπαστικές!

Χρησιμοποιούμε την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία, ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας να είναι ανά πάσα στιγμή όσο ποιο ασφαλή είναι εφικτό.

Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και εξουσιοδότησης από τον φορέα που εξέδωσε την κάρτα. Αν ο φορέας που εξέδωσε την κάρτα του χρήστη αρνηθεί να δώσει στην επιχείρηση μας εξουσιοδότηση για την πληρωμή, δεν μπορεί να θεωρηθεί η επιχείρησή μας με κανέναν τρόπο υπεύθυνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση. Η επιχείρησή μας καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να κάνει την ιστοσελίδα με αποκριάτικα είδη και άλλα εποχιακά όσο το δυνατόν ασφαλέστερη.

Όλες οι συναλλαγές αγορών εποχιακών ειδών και αξεσουάρ μέσω πιστωτικών καρτών σε αυτή την ιστοσελίδα διεκπεραιώνονται με την τεχνολογία πληρωμών της VERISIGN και της ALPHA BANK, οι οποίες κρυπτογραφούν τα στοιχεία της κάρτας του χρήστη σε ασφαλές περιβάλλον κεντρικού υπολογιστή.

Μεταμορφώσου με ένα ΚΛΙΚ

Επικοινωνία

2111848798
Ωράριο: 09.00-17.00
[email protected]

Twitter

Facebook