2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Στολή Wonder Woman Armored

Κωδικός:
R_701009

Αυθεντική στολή ενηλίκων Wonder Woman armored της Marvel σε χρυσό χρώμα μεγέθους one size (medium)

Εξαντλήθηκε!
69,90 €
Περιέχει: Ολόσωμη φόρμα, περικάρπια, επικαλυπτικά ποδιών, αξεσουάρ κεφαλιού και φτερά
Περιγραφή

Οι αγαπημένοι ήρωες της Marvel και DC είναι εδώ για μία τέλεια εμφάνιση στο event, για cosplay σε φεστιβάλ gaming/fantasy ή και για το πάρτυ ή το καρναβάλι!

Ποιοτικό αυθεντικό κοστούμι deluxe με ανατομικό και εντυπωσιακό σχεδιασμό

Εφαρμοστή ολόσωμη στολή με αποσπώμενα υφασμάτινα φτερά, περικάρπια, επικαλυπτικά παπούτσια και αξεσουάρ κεφαλιού-μάσκα πλαστικό

ΔΕΝ περιλαμβάνονται γάντια

Info: Στη συλλογή του Looklike μπορείς να βρεις αυθεντικές αποκριάτικες στολές για πολλούς αγαπημένους ήρωες των παιδιών, διαθέσιμες όλο το χρόνο! Εκτός από τις παιδικές στολές εδώ θα βρεις και στολές ενηλίκων σούπερ ήρωες, όπως αποκριάτικη στολή Ironmanαποκριάτικη στολή Supermanαποκριάτικη στολή Hulk και πολλές ακόμα επιλογές άμεσα διαθέσιμες!

Tip: Στο Looklike ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με στολές και αξεσουάρ μεταμφίεσης όλο το χρόνο για να μπορείς να βρείς λύσεις για κάθε περίσταση! Εδώ εκτός από αποκριάτικες στολές σούπερ ήρωες, αποκριάτικες στολές για αγόρια με διάφορα θέματα, θα βρεις χριστουγενιάτικες στολές για τη γιροτή του σχολείου αλλά και παραδοσιακές στολές όπως οικονομική στολή τσολιά για αγόρια και οικονομικά τσαρούχια!

Λεπτομέρειες προϊόντος
R_701009

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Γυναίκα
Περιέχει
Ολόσωμη φόρμα, περικάρπια, επικαλυπτικά ποδιών, αξεσουάρ κεφαλιού και φτερά
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

Μενού