2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Στολή Τσολιάς Ενηλίκων

Κωδικός:
CL_71106

Στολή Τσολιά για ενήλικες, διαθέσιμη όλο το χρόνο για φωτογραφίσεις, εκδηλώσεις, εθνικές εορτές, με ένα Κλικ στην πόρτα σας!

Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
49,90 €
Περιέχει: Πουκαμίσα, Φουστανέλα, Ζώνη, Γιλέκο, Φέσι, Καλτσοδέτες.
Περιγραφή

Στολή Τσολιάς Ενηλίκων. One size τύπου Large, διαθέσιμη όλο το χρόνο.

Στολή Τσολιά για ενήλικες, διαθέσιμη όλο το χρόνο για φωτογραφίσεις, εκδηλώσεις, εθνικές εορτές, με ένα Κλικ στην πόρτα σας! 

Προσοχή: Η στολή, δεν είναι αυθεντική φορεσιά. 

Δείτε επίσης: Στολή Τσολιάς Για Μωρά, πλήρες σετ στολή, κατάλληλη για παρελάσεις και διαθέσιμη όλο το χρόνο! Στολή τσολιά μπεμπέ, διαθέσιμη όλο το χρόνο για τις εθνικές εορτές. Με ένα Κλικ στην πόρτα σας! Το παιδάκι σας με αυτή τη στολή τσολιά για μωρά, θα έχει τις πιο όμορφες φωτογραφίες, με εθνικό χαρακτήρα! 

Φορεσιά Τσολιάς, στολή Τσολιά παιδική, για ηλικίες 4 έως 6 ετών. Ένα σετ τσολιά για παιδιά, κατάλληλο για παρελάσεις και εθνικές εορτές. Στολή Αμαλία Παιδική και Τσαρούχια ΠαιδικάΣτολή Αμαλία Παιδική και Τσαρούχια για Τσολιά, Στολή ΑμαλίαΣτολή Τσολιά Παιδικήτσαρούχιατσαρούχια παιδικά, και πολλές παραδοσιακές στολές όλο το χρόνο διαθέσιμες!

Τσαρούχια επικαλυπτικά παπουτσιών από δερματίνη, κόκκινα, με μαύρη φούντα και αυτοκόλλητο στη φτέρνα, για να το προσαρμόσετε σε όλα τα νούμερα. One size κατάλληλο για νούμερα παπουτσιού από 25 έως 39.

Λεπτομέρειες προϊόντος
CL_71106

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Πουκαμίσα, Φουστανέλα, Ζώνη, Γιλέκο, Φέσι, Καλτσοδέτες.
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα
Κωδικός: CL_70822
44,60 €
Φορεσιά Τσολιάς για ηλικίες 4 έως 6 ετών. Περιλαμβάνονται φούστα, πουκάμισο, γιλέκο τσόχινο, φέσι, επικαλυπτικές φούντες, επικαλυπτικά τσαρούχια, καλσόν. Τα χρώματα και τα σχέδια μπορεί να διαφέρουν από αυτά...
Κωδικός: CL_70823
44,60 €
Φορεσιά Τσολιάς για ηλικίες 7 έως 9 ετών. Περιλαμβάνονται φούστα, πουκάμισο, γιλέκο τσόχινο, φέσι, επικαλυπτικές φούντες, επικαλυπτικά τσαρούχια, καλσόν. Τα χρώματα και τα σχέδια μπορεί να διαφέρουν από αυτά της...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού