2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Στολή Πριγκίπισσα του Πάγου Ενηλίκων

Κωδικός:
ST_441133
Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
54,99 €
Περιέχει: Φόρεμα Με Μπέρτα
Περιγραφή

Οι αγαπημένες πριγκίπισσες και βασίλισσες των πιο γνωστών παραμυθιών και ταινιών είναι και αυτές στο μαγικό κόσμο του Looklike.gr! Μια από τις πιο εντυπωσιακές στολές για γυναίκες, είναι η στολή Πριγκίπισσα του Πάγου με εντυπωσιακό φόρεμα με πέπλο σε γαλαζομπλε αποχρώσεις! Ιδανική επιλογή για επαγγελματίες διασκεδαστές!

Tip: Από Αξεσουάρ τί ψάχνετε; Στη συλλογή μας θα βρείτε αξεσουάρ για μεταμφιέσεις όλο το χρόνο διαθέσιμα! Αποκριάτικες Περούκες για Παραστάσεις, μάσκες βενετσιάνικες θεάτρου, Αποκριάτικα Αξεσουάρ Θεματικά, Αποκριάτικα Καπέλα, Αποκριάτικα Γάντια για Χορευτικά και χιλιάδες αξεσουάρ για τις στολές σας, για θεατρικές και χορευτικές ομάδες με αποστολή σε 24 ώρες όλο το χρόνο!

Info: Στη συλλογή μας επίσης θα βρείτε κάθε είδους στολές όλο το χρόνο διαθέσιμες! Στολή Πριγκίπισσα, Στολή Ιππότη, Στολή Βασιλιά, Αποκριάτικες Στολές για Κορίτσια, Αποκριάτικες Στολές για Αγόρια, Αποκριάτικες Στολές Ενηλίκων, Στολές Μοντέρνες και Πρωτότυπες, Χριστουγεννιάτικες Στολές, Στολή Τσολιά, Στολή Αμαλία, Τσαρούχια, Στολές για Παραστάσεις θεματικές, όλο το χρόνο διαθέσιμα και αποστολή σε 24 ώρες!

Λεπτομέρειες προϊόντος
ST_441133

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Φόρεμα Με Μπέρτα
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού