2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Στολή Ιππότης Ανδρική

Κωδικός:
CL_71623
Εξαντλήθηκε!
35,01 €
Περιέχει: Μπλούζα, Ζώνη, Παντελόνι, Κουκούλα, Αξεσουάρ Κεφαλιού
Περιγραφή

Για θεματικά πάρτι μασκέ ή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης ή του videoclip εδώ θα βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή με στολές μεταμφίεσης για ενήλικες, για να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει και ταιριάζει στην περίστασή σας!

Tip: Από Αξεσουάρ τί ψάχνετε; Στη συλλογή μας θα βρείτε αξεσουάρ για μεταμφιέσεις όλο το χρόνο διαθέσιμα! Αποκριάτικες Περούκες για Παραστάσεις, μάσκες βενετσιάνικες θεάτρου, Αποκριάτικα Αξεσουάρ Θεματικά, Αποκριάτικα Καπέλα, Αποκριάτικα Γάντια για Χορευτικά και χιλιάδες αξεσουάρ για τις στολές σας, για θεατρικές και χορευτικές ομάδες με αποστολή σε 24 ώρες όλο το χρόνο!

Info: Στη συλλογή μας επίσης θα βρείτε κάθε είδους στολές όλο το χρόνο διαθέσιμες! Στολή Πριγκίπισσα, Στολή Ιππότη, Στολή Βασιλιά, Αποκριάτικες Στολές για Κορίτσια, Αποκριάτικες Στολές για Αγόρια, Αποκριάτικες Στολές Ενηλίκων, Στολές Μοντέρνες και Πρωτότυπες, Χριστουγεννιάτικες Στολές, Στολή Τσολιά, Στολή Αμαλία, Τσαρούχια, Στολές για Παραστάσεις θεματικές, όλο το χρόνο διαθέσιμα και αποστολή σε 24 ώρες!

Λεπτομέρειες προϊόντος
CL_71623

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Μπλούζα, Ζώνη, Παντελόνι, Κουκούλα, Αξεσουάρ Κεφαλιού
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού