ΠΡΟΪΟΝΤΑ

2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Στολή Ιωσήφ

Κωδικός:
ST_442105
Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
48,99 €
Περιέχει: Κελεμπία, Μαντήλι κεφαλής και Ζώνη.
Περιγραφή

Ένα από τα σημαντικά πρόσωπα κατά τη στιγμή της Θείας Γέννησης στη φάτνη είναι ο Ιωσήφ, ο οποίος αποτελεί σημαντικό στοιχείο της Χριστιανικής παράδοσης και είναι συνήθης μορφή στα πλαίσια εορτασμού των Χριστουγέννων.

Εάν στην εκδήλωση που έχετε να παρευρεθείτε, πρέπει να είστε ντυμένος Ιωσήφ, τότε η στολή για ενήλικες Ιωσήφ είναι η τέλεια επιλογή. Περιλαμβάνει κελεμπία, μαντήλι κεφαλής και ζώνη. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, από άριστης ποιότητας υλικά και είναι ιδανική για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ή παραστάσεις.

Tip: Εκτός από τη στολή Ιωσήφ, μπορείτε να βρείτε στολές για όλες τις βιβλικές φιγούρες της Θείας Γέννησης όπως στολή Μάγος με τα δώρα, Βοσκός, Παναγία κ.α. , καθώς επίσης και πολλά αξεσουάρ για να τα συνδυάσετε με τη Χριστουγεννιάτικη στολή της επιλογής σας!

Αν αυτές τις γιορτές, χρειάζεται να κάνετε το ρόλο του Αη Βασίλη ή της Αγιοβασιλίνας, τότε στη συλλογή μας θα βρείτε στολές Αη Βασίλη και πολλές χριστουγεννιάτικες στολές σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τιμών! Επίσης θα βρείτε στολές για όλους τους ρόλους της σχολικής χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς και αξεσουάρ για χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις! Στολές Αη Βασίλη, στολή Αγιοβασιλίνας, στολή ξωτικό των Χριστουγέννων, Παιδική στολή για Άγιο Βασίλη, στολή Παναγία, στολή Ιωσήφ, στολή Μάγος με τα δώρα, χριστουγεννιάτικη στολή Βοσκός, στολή Αστέρι χριστουγέννων, στολή Χιονάνθρωπος, στολή Νέος Χρόνος, στολή Παλιός Χρόνος. Για τα αγαπημένα μας ξωτικά των Χριστουγέννων, θα βρείτε αρκετά σχέδια σε ποιοτικές στολές για ενήλικες και παιδιά καθώς και κουδούνα άη Βασίλη, σκούφος ξωτικού, παπούτσια ξωτικού, καλσόν ξωτικού, περούκα άη βασίλη και γενειάδα αη Βασίλη καλής ποιότητας για επαγγελματίες animateur.

Λεπτομέρειες προϊόντος
ST_442105

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Άντρας
Περιέχει
Κελεμπία, Μαντήλι κεφαλής και Ζώνη.
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού