2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Στολή Άγιος Βασίλης Χρυσός

Κωδικός:
ST_442232
Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
239,00 €
Περιέχει: Παντελόνι, Πουκάμισο, Γιλέκο, Κάπα, Ζώνη, Επικαλυπτικές Μπότες
Δείτε το βίντεο
Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικη στολή Άγιος Βασίλης με χρυσό γιλέκο deluxe!

Εάν χρειάζεται να κάνεις μια "επαγγελματική" εμφάνιση σαν Άγιος Βασίλης φέτος τις γιορτές και θέλεις πραγματικά να τους εντυπωσιάσεις, τότε η στολή Άγιος Βασίλης με χρυσό γιλέκο είναι η στολή που χρειάζεσαι!

Ποιοτικό χριστουγεννιάτικο κουστούμι, που περιλαμβάνει παντελόνι, πουκάμισο, γιλέκο, μακρύ σακάκι και επικαλυπτικές μπότες! Ραμμένο στην Ελλάδα, από ποιοτικά υλικά και προσεγμένες λεπτομέρειες το καθιστούν ως μια από τις πιο πολυτελής στολές Άγιου Βασίλη στην Ελλάδα!

Tip: Μην ξεχάσεις, αφού διάλεξες τη χριστουγεννιάτιη στολή που καλύπτει τις ανάγκες και το budget σου, να πάρεις και τα υπόλοιπα αξεσουάρ που χρειάζονται για μια ολοκληρωμενη μεταμφίεση : γυαλιά Αη Βασίλη, περούκα Αη Βασίλη, γενειάδα Αη Βασίλη, κουδούνα Αη Βασίλη, σάκο για τα δώρα Αη Βασίλη .

Αν αυτές τις γιορτές, χρειάζεται να κάνετε το ρόλο του Αη Βασίλη ή της Αγιοβασιλίνας, τότε στη συλλογή μας θα βρείτε στολές Αη Βασίλη και πολλές χριστουγεννιάτικες στολές σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τιμών! Επίσης θα βρείτε στολές για όλους τους ρόλους της σχολικής χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς και αξεσουάρ για χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις! Στολές Αη Βασίλη, στολή Αγιοβασιλίνας, στολή ξωτικό των Χριστουγέννων, Παιδική στολή για Άγιο Βασίλη, στολή Παναγία, στολή Ιωσήφ, στολή Μάγος με τα δώρα, χριστουγεννιάτικη στολή Βοσκός, στολή Αστέρι χριστουγέννων, στολή Χιονάνθρωπος, στολή Νέος Χρόνος, στολή Παλιός Χρόνος. Για τα αγαπημένα μας ξωτικά των Χριστουγέννων, θα βρείτε αρκετά σχέδια σε ποιοτικές στολές για ενήλικες και παιδιά καθώς και κουδούνα άη Βασίλη, σκούφος ξωτικού, παπούτσια ξωτικού, καλσόν ξωτικού, περούκα άη βασίλη και γενειάδα αη Βασίλη καλής ποιότητας για επαγγελματίες animateur.

Λεπτομέρειες προϊόντος
ST_442232

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Παντελόνι, Πουκάμισο, Γιλέκο, Κάπα, Ζώνη, Επικαλυπτικές Μπότες
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού