2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Στολή Άγιος Βασίλης Λευκός

Κωδικός:
ST_442234
Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 48 ώρες
299,00 €
Περιέχει: Κάπα, Πουκάμισο, Γιλέκο, Παντελόνι, Σκούφος, Ζώνη, Επικαλυπτικές Μπότες
Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικη στολή Άγιος Βασίλης Λευκός!

Εάν χρειάζεσαι να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση σαν Άγιος Βασίλης, τότε η πρωτότυπη, ολόλευκη στολή Αη Βασίλη είναι η ιδανική επιλογή για εσένα!

Η πιο ποιοτική και ξεχωριστή στολή Αγιοβασίλη για ενήλικες είναι εδώ, άμεσα διαθέσιμη! Μια ολοκληρωμένη μεταμφίεση, ιδανική και για επαγγελματίες animateur και διασκεδαστές!

Ραμμένη από ποιοτικά υφάσματα και πρώτες ύλες, εξολοκλήρου στην Ελλάδα, αποτελεί μια ανατρεπτική πρόταση για τη φετινή σας μεταμφίεση σε Άγιο Βασίλη!

Tip: Μην ξεχάσεις, αφού διάλεξες τη χριστουγεννιάτιη στολή που καλύπτει τις ανάγκες και το budget σου, να πάρεις και τα υπόλοιπα αξεσουάρ που χρειάζονται για μια μεταμφίεση υπερπαραγωγή: γυαλιά Αη Βασίλη, περούκα Αη Βασίλη, γενειάδα Αη Βασίλη, κουδούνα Αη Βασίλη, σάκο για τα δώρα Αη Βασίλη .

Info: όλες οι στολές του Looklike (ακόμα και οι χριστουγεννιάτικες στολές ) είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο, για να μπορείς να τις βρίσκεις όποτε ακριβώς τις χρειάζεσαι για τις ανάγκες του πάρτι, της εκδήλωσης, του videoclip ή της θεατρικής παράστασης!

Λεπτομέρειες προϊόντος
ST_442234

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Κάπα, Πουκάμισο, Γιλέκο, Παντελόνι, Σκούφος, Ζώνη, Επικαλυπτικές Μπότες
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού