2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Στολή Σωματοφύλακας Άραμις

Κωδικός:
CL_71043
Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
52,10 €
Περιέχει: Παντελόνι, Σακάκι, Καπέλο Με Φτερό, Επικαλυπτικές Μπότες
Περιγραφή

" Ένας για όλους και όλοι για έναν" ήταν το γνωστό σύνθημα από τους διάσημους Τρεις Σωματοφύλακες και εμείς εδώ φροντίσαμε στη συλλογή μας να έχουμε μια στολή για όλους για να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει πιο πολύ!

Ο ( ίσως) πιο γνωστός από τους Τρεις Σωματοφύλακες, ο Άραμις, βρίσκει και αυτός εδώ τη δική στολή μεταμφίεσης με παντελόνι, εντυπωσιακό κόκκινο σακάκι με σταυρό, επικαλυπτικές μπότες και καπέλο με φτερό! Ιδανική στολή για το πάρτι μασκέ ή την παράσταση!

Tip: Από Αξεσουάρ τί ψάχνετε; Στη συλλογή μας θα βρείτε αξεσουάρ για μεταμφιέσεις όλο το χρόνο διαθέσιμα! Αποκριάτικες Περούκες για Παραστάσεις, μάσκες βενετσιάνικες θεάτρου, Αποκριάτικα Αξεσουάρ Θεματικά, Αποκριάτικα Καπέλα, Αποκριάτικα Γάντια για Χορευτικά και χιλιάδες αξεσουάρ για τις στολές σας, για θεατρικές και χορευτικές ομάδες με αποστολή σε 24 ώρες όλο το χρόνο!

Info: Στη συλλογή μας επίσης θα βρείτε κάθε είδους στολές όλο το χρόνο διαθέσιμες! Στολή Πριγκίπισσα, Στολή Ιππότη, Στολή Βασιλιά, Αποκριάτικες Στολές για Κορίτσια, Αποκριάτικες Στολές για Αγόρια, Αποκριάτικες Στολές Ενηλίκων, Στολές Μοντέρνες και Πρωτότυπες, Χριστουγεννιάτικες Στολές, Στολή Τσολιά, Στολή Αμαλία, Τσαρούχια, Στολές για Παραστάσεις θεματικές, όλο το χρόνο διαθέσιμα και αποστολή σε 24 ώρες!

Λεπτομέρειες προϊόντος
CL_71043

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Παντελόνι, Σακάκι, Καπέλο Με Φτερό, Επικαλυπτικές Μπότες
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού