2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Στολή Αη Βασίλης Πράσινος Deluxe

Κωδικός:
ST_442231
Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
239,00 €
Περιέχει: Παντελόνι, πουκάμισο, γιλέκο, μακρύ σακάκι, σκούφο και επικαλυπτικές μπότες
Δείτε το βίντεο
Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικη στολή Άγιος Βασίλης deluxe!

Εάν χρειάζεται να κάνεις μια "επαγγελματική" εμφάνιση σαν Άγιος Βασίλης φέτος τις γιορτές και θέλεις πραγματικά να τους εντυπωσιάσεις, τότε η στολή Άγιος Βασίλης deluxe είναι η στολή που χρειάζεσαι!

Ποιοτικό χριστουγεννιάτικο κουστούμι, που περιλαμβάνει παντελόνι, πουκάμισο, γιλέκο, μακρύ σακάκι, σκούφο και επικαλυπτικές μπότες! Ραμμένο στην Ελλάδα, από ποιοτικά υλικά και προσεγμένες λεπτομέρειες το καθιστούν ως μια πιο πολυτελής στολές Άγιου Βασίλη στην Ελλάδα!

Tip: Μην ξεχάσεις, αφού διάλεξες τη χριστουγεννιάτιη στολή που καλύπτει τις ανάγκες και το budget σου, να πάρεις και τα υπόλοιπα αξεσουάρ που χρειάζονται για μια ολοκληρωμενη μεταμφίεση : γυαλιά Αη Βασίλη, περούκα Αη Βασίλη, γενειάδα Αη Βασίλη, κουδούνα Αη Βασίλη, σάκο για τα δώρα Αη Βασίλη .

Αν αυτές τις γιορτές, χρειάζεται να κάνετε το ρόλο του Αη Βασίλη ή της Αγιοβασιλίνας, τότε στη συλλογή μας θα βρείτε στολές Αη Βασίλη και πολλές χριστουγεννιάτικες στολές σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τιμών! Επίσης θα βρείτε στολές για όλους τους ρόλους της σχολικής χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς και αξεσουάρ για χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις! Στολές Αη Βασίλη, στολή Αγιοβασιλίνας, στολή ξωτικό των Χριστουγέννων, Παιδική στολή για Άγιο Βασίλη, στολή Παναγία, στολή Ιωσήφ, στολή Μάγος με τα δώρα, χριστουγεννιάτικη στολή Βοσκός, στολή Αστέρι χριστουγέννων, στολή Χιονάνθρωπος, στολή Νέος Χρόνος, στολή Παλιός Χρόνος. Για τα αγαπημένα μας ξωτικά των Χριστουγέννων, θα βρείτε αρκετά σχέδια σε ποιοτικές στολές για ενήλικες και παιδιά καθώς και κουδούνα άη Βασίλη, σκούφος ξωτικού, παπούτσια ξωτικού, καλσόν ξωτικού, περούκα άη βασίλη και γενειάδα αη Βασίλη καλής ποιότητας για επαγγελματίες animateur.

Λεπτομέρειες προϊόντος
ST_442231

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Άντρας
Περιέχει
Παντελόνι, πουκάμισο, γιλέκο, μακρύ σακάκι, σκούφο και επικαλυπτικές μπότες
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού