2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Στολή Αγιοβασίλης Βελούδο

Κωδικός:
ST_442216
Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
78,99 €
Περιέχει: Σακάκι, Παντελόνι, Ζώνη, Σκούφος, Επικαλυπτικές Μπότες
Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικη στολή Άγιος Βασίλης βελούδινη!

Αν έψαχνε για στολή ο Άγιος Βασίλης, τότε η βελούδινη χριστουγεννιάτικη στολή Άγιου Βασίλη βάζει σοβαρή υποψηφιότητα να ήταν η τελική επιλογή!

Ποιοτική στολή, κατασκευασμένη από βελούδο, ραμμένη στην Ελλάδα από παραδοσιακό ραφείο, με προσεγμένες λεπτομέρειες αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους έχουν να εμφανιστούν σαν Αγιος Βασίλης στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ή το event και θέλουν να κάνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση!

Είναι ιδανική επιλογή και για επαγγελματίες διασκεδαστές και animateur.

Tip: Μην ξεχάσεις, αφού διάλεξες τη χριστουγεννιάτιη στολή που καλύπτει τις ανάγκες και το budget σου, να πάρεις και τα υπόλοιπα αξεσουάρ που χρειάζονται για μια μεταμφίεση υπερπαραγωγή: γυαλιά Αη Βασίλη, περούκα Αη Βασίλη, γενειάδα Αη Βασίλη, κουδούνα Αη Βασίλη, σάκο για τα δώρα Αη Βασίλη .

Αν αυτές τις γιορτές, χρειάζεται να κάνετε το ρόλο του Αη Βασίλη ή της Αγιοβασιλίνας, τότε στη συλλογή μας θα βρείτε στολές Αη Βασίλη και πολλές χριστουγεννιάτικες στολές σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τιμών! Επίσης θα βρείτε στολές για όλους τους ρόλους της σχολικής χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς και αξεσουάρ για χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις! Στολές Αη Βασίλη, στολή Αγιοβασιλίνας, στολή ξωτικό των Χριστουγέννων, Παιδική στολή για Άγιο Βασίλη, στολή Παναγία, στολή Ιωσήφ, στολή Μάγος με τα δώρα, χριστουγεννιάτικη στολή Βοσκός, στολή Αστέρι χριστουγέννων, στολή Χιονάνθρωπος, στολή Νέος Χρόνος, στολή Παλιός Χρόνος. Για τα αγαπημένα μας ξωτικά των Χριστουγέννων, θα βρείτε αρκετά σχέδια σε ποιοτικές στολές για ενήλικες και παιδιά καθώς και κουδούνα άη Βασίλη, σκούφος ξωτικού, παπούτσια ξωτικού, καλσόν ξωτικού, περούκα άη βασίλη και γενειάδα αη Βασίλη καλής ποιότητας για επαγγελματίες animateur.

Λεπτομέρειες προϊόντος
ST_442216

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Άντρας
Περιέχει
Σακάκι, Παντελόνι, Ζώνη, Σκούφος, Επικαλυπτικές Μπότες
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού