2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Στολή Αγιοβασίλης Σατέν

Κωδικός:
ST_442214
Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
36,67 € 33,00 €
Περιέχει: Σακάκι, Παντελόνι, Ζώνη, Σκούφος
Δείτε το βίντεο
Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικη στολή Άγιος Βασίλης για ενήλικες!

Μια "τίμια" χριστουγεννιάτικη στολή Άγιος Βασίλης για μεγάλους, με την οποία θα πετύχεις οικονομικά μεν, αλλά με αξιοπρέπεια, μια μεταμφίεση σαν Άγιος Βασίλης! Αν "έτυχε" φέτος τα Χριστούγεννα να χρειάζεται να κάνεις τον Αη Βασίλη ή θες να κάνες τον Αη Βασίλη στα παιδιά σου και δεν θες να ξοδέψεις μια περιουσία αλλά ούτε να αγοράσεις μια φτηνή στολή που μπορεί να σκιστεί μόλις τη βγάλεις από τη συσκευασία, τότε η χριστουγεννιάτικη στολή Άγιος Βασίλης σατέν, είναι η ιδανική επιλογή για σένα!

Tip: Μην ξεχάσεις, αφού διάλεξες τη χριστουγεννιάτιη στολή που καλύπτει τις ανάγκες και το budget σου, να πάρεις και τα υπόλοιπα αξεσουάρ που χρειάζονται για μια μεταμφίεση υπερπαραγωγή: γυαλιά Αη Βασίλη, περούκα Αη Βασίλη, γενειάδα Αη Βασίλη, κουδούνα Αη Βασίλη, σάκο για τα δώρα Αη Βασίλη .

Info: όλες οι στολές του Looklike (ακόμα και οι χριστουγεννιάτικες στολές ) είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο, για να μπορείς να τις βρίσκεις όποτε ακριβώς τις χρειάζεσαι για τις ανάγκες του πάρτι, της εκδήλωσης, του videoclip ή της θεατρικής παράστασης!

Αν αυτές τις γιορτές, χρειάζεται να κάνεις το ρόλο του Αη Βασίλη ή της Αγιοβασιλίνας, τότε στη συλλογή μας θα βρεις στολές Αη Βασίλη και πολλές χριστουγεννιάτικες στολές σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τιμών! Επίσης θα βρεις στολές για όλους τους ρόλους της σχολικής χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς και αξεσουάρ για χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις! Στολές Αη Βασίλη, στολή Αγιοβασιλίνας, στολή ξωτικό των Χριστουγέννων, Παιδική στολή για Άγιο Βασίλη, στολή Παναγία, στολή Ιωσήφ, στολή Μάγος με τα δώρα, στολή Αστέρι χριστουγέννων, στολή Χιονάνθρωπος, στολή Νέος Χρόνος, στολή Παλιός Χρόνος. Για τα αγαπημένα μας ξωτικά των Χριστουγέννων, θα βρεις αρκετά σχέδια σε ποιοτικές στολές για ενήλικες και παιδιά καθώς και κουδούνα άη Βασίλη, σκούφος ξωτικού, παπούτσια ξωτικού, καλσόν ξωτικού, περούκα άη βασίλη και γενειάδα αη Βασίλη καλής ποιότητας για επαγγελματίες animateur.

Λεπτομέρειες προϊόντος
ST_442214

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Σακάκι, Παντελόνι, Ζώνη, Σκούφος
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού