2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Στολή Αγιοβασίλης Με Σάκο

Κωδικός:
ST_442221
Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
129,00 €
Περιέχει: Παλτό, Γιλέκο, Παντελόνι, Σκούφος, Ζώνη, Μπότες, Σάκος Για Τα Δώρα
Δείτε το βίντεο
Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικη στολή Άγιος Βασίλης με σάκο για τα δώρα!

Για όσους ξέρουν ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, η χριστουγεννιάτικη στολή Άγιος Βασίλης με σάκο είναι η ιδανική επιλογή για τη μεταμφίεση τους σε Άγιο Βασίλη αυτές τις γιορτές!

Ποιοτική χριστουγεννιάτικη στολή για ενήλικες, ραμμένη από ποιοτικά υλικά στην Ελλάδα, με προσεγμένες λεπτομέρειες θα σου χαρίσει μια μεταμφίεση που θα μείνει αξέχαστη!

Είναι ιδανική επιλογή και για επαγγελματίες διασκεδαστές και animateur. Διαθέσιμη όλο το χρόνο, για να μπορείς να βρίσκεις τη στολή για τις ανάγκες της εκδήλωσης, του πάρτι, της φωτογράφισης ή της παράστασης.

Tip: Μην ξεχάσεις, αφού διάλεξες τη χριστουγεννιάτιη στολή που καλύπτει τις ανάγκες και το budget σου, να πάρεις και τα υπόλοιπα αξεσουάρ που χρειάζονται για μια μεταμφίεση υπερπαραγωγή: γυαλιά Αη Βασίλη, περούκα Αη Βασίλη, γενειάδα Αη Βασίλη, κουδούνα Αη Βασίλη, σάκο για τα δώρα Αη Βασίλη .

Αν αυτές τις γιορτές, χρειάζεται να κάνετε το ρόλο του Αη Βασίλη ή της Αγιοβασιλίνας, τότε στη συλλογή μας θα βρείτε στολές Αη Βασίλη και πολλές χριστουγεννιάτικες στολές σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τιμών! Επίσης θα βρείτε στολές για όλους τους ρόλους της σχολικής χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς και αξεσουάρ για χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις! Στολές Αη Βασίλη, στολή Αγιοβασιλίνας, στολή ξωτικό των Χριστουγέννων, Παιδική στολή για Άγιο Βασίλη, στολή Παναγία, στολή Ιωσήφ, στολή Μάγος με τα δώρα, χριστουγεννιάτικη στολή Βοσκός, στολή Αστέρι χριστουγέννων, στολή Χιονάνθρωπος, στολή Νέος Χρόνος, στολή Παλιός Χρόνος. Για τα αγαπημένα μας ξωτικά των Χριστουγέννων, θα βρείτε αρκετά σχέδια σε ποιοτικές στολές για ενήλικες και παιδιά καθώς και κουδούνα άη Βασίλη, σκούφος ξωτικού, παπούτσια ξωτικού, καλσόν ξωτικού, περούκα άη βασίλη και γενειάδα αη Βασίλη καλής ποιότητας για επαγγελματίες animateur.

Λεπτομέρειες προϊόντος
ST_442221

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Παλτό, Γιλέκο, Παντελόνι, Σκούφος, Ζώνη, Μπότες, Σάκος Για Τα Δώρα
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού