ΠΡΟΪΟΝΤΑ

2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Στολή Αγιοβασιλίνα Με Μπότες

Κωδικός:
ST_441001
Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
59,99 €
Περιέχει: Φόρεμα Με Κάπα, Ζώνη, Σκούφο, Επικαλυπτικά Μπότας (Φοριούνται πάνω από τα παπούτσια)
Περιγραφή

Χαρίστε μια ευχάριστη νότα στο Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, φορώντας μια από τις ποιοτικές στολές Αγιοβασιλίνας που θα βρείτε στο Looklike.gr! Είναι ιδανικές και για επαγγελματίες animateur που συμμετέχουν σε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, σε Χριστουγεννιάτικα χωριά ή όπου άλλου έχουν να εμφανιστούν τις γιορτινές μέρες! Εκτός από στολή Αγιοβασιλίνας, μπορείτε να βρείτε και όλα τα αξεσουάρ που μπορεί να χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε τη μεταμφίεση σας. Η στολή Αγιοβασιλίνα διατίθεται σε ένα μέγεθος.

Info: Η στολή Αγιοβασιλίνα με επικαλυπτικά μπότας, κατασκευάζεται στην Ελλάδα, από άριστης ποιότητας υλικά. Είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο.

Αν αυτές τις γιορτές, χρειάζεται να κάνετε το ρόλο του Αη Βασίλη ή της Αγιοβασιλίνας, τότε στη συλλογή μας θα βρείτε στολές Αη Βασίλη και πολλές χριστουγεννιάτικες στολές σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τιμών! Επίσης θα βρείτε στολές για όλους τους ρόλους της σχολικής χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς και αξεσουάρ για χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις! Στολές Αη Βασίλη, στολή Αγιοβασιλίνας, στολή ξωτικό των Χριστουγέννων, Παιδική στολή για Άγιο Βασίλη, στολή Παναγία, στολή Ιωσήφ, στολή Μάγος με τα δώρα, χριστουγεννιάτικη στολή Βοσκός, στολή Αστέρι χριστουγέννων, στολή Χιονάνθρωπος, στολή Νέος Χρόνος, στολή Παλιός Χρόνος. Για τα αγαπημένα μας ξωτικά των Χριστουγέννων, θα βρείτε αρκετά σχέδια σε ποιοτικές στολές για ενήλικες και παιδιά καθώς και κουδούνα άη Βασίλη, σκούφος ξωτικού, παπούτσια ξωτικού, καλσόν ξωτικού, περούκα άη βασίλη και γενειάδα αη Βασίλη καλής ποιότητας για επαγγελματίες animateur.

Λεπτομέρειες προϊόντος
ST_441001

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Γυναίκα
Περιέχει
Φόρεμα Με Κάπα, Ζώνη, Σκούφο, Επικαλυπτικά Μπότας (Φοριούνται πάνω από τα παπούτσια)
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού