2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Σάκος Extra Large Άη Βασίλη

Κωδικός:
W_1617B
Εξαντλήθηκε!
24,30 €
Περιγραφή

Ο Αη Βασίλης έχει πολλά δώρα φέτος να μοιράσει και χρειάζεται έναν XL σάκο για να τα χωρέσει όλα! Γι΄αυτό και εμείς εδώ στο Looklike.gr φροντίσαμε να έχουμε σάκο για δώρα μεγάλο, διαστάσεων 60χ100 εκ. με τυπωμένη φιγούρα Χριστουγεννιάτικη για να μπορέσει τα χωρέσει όλα! Σάκος Extra Large Άη Βασίλη, 60χ100 εκ, με τύπωμα φιγούρα Χριστουγεννιάτικη.

Φυσικά, εδώ ο Άγιος Βασίλης μπορεί να βρει και τη στολή του αλλά και όλα τα άλλα απαραίτητα αξεσουάρ όπως περούκα με γενειάδα, κουδούνα, γυαλιά, γάντια ακόμα και υφασμάτινη κοιλιά άη βασίλη! Διαθέσιμα όλο το χρονο!

Αν αυτές τις γιορτές, χρειάζεται να κάνετε το ρόλο του Αη Βασίλη ή της Αγιοβασιλίνας, τότε στη συλλογή μας θα βρείτε στολές Αη Βασίλη και πολλές χριστουγεννιάτικες στολές σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τιμών! Επίσης θα βρείτε στολές για όλους τους ρόλους της σχολικής χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς και αξεσουάρ για χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις! Στολές Αη Βασίλη, στολή Αγιοβασιλίνας, στολή ξωτικό των Χριστουγέννων, Παιδική στολή για Άγιο Βασίλη, στολή Παναγία, στολή Ιωσήφ, στολή Μάγος με τα δώρα, χριστουγεννιάτικη στολή Βοσκός, στολή Αστέρι χριστουγέννων, στολή Χιονάνθρωπος, στολή Νέος Χρόνος, στολή Παλιός Χρόνος. Για τα αγαπημένα μας ξωτικά των Χριστουγέννων, θα βρείτε αρκετά σχέδια σε ποιοτικές στολές για ενήλικες και παιδιά καθώς και κουδούνα άη Βασίλη, σκούφος ξωτικού, παπούτσια ξωτικού, καλσόν ξωτικού, περούκα άη βασίλη και γενειάδα αη Βασίλη καλής ποιότητας για επαγγελματίες animateur.

Λεπτομέρειες προϊόντος
W_1617B
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού