Καλάθι Αγορών 0,00€
Τα καλάθι αγορών είναι άδειο!

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Δωρεάν Μεταφορικά
100% Εγγυημένες Τιμές
Διευκόλυνση Επιστροφής
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών του Looklike.gr

Τα πιο πολλά από τα προϊόντα μας υποστηρίζονται από την δωρεάν εγγύηση επιστροφών μας μέσα σε 3 ημέρεςΗ επιστροφή και αντικατάσταση είναι δεκτή εντός 3 ημερών. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Επιστρέψτε μας το προϊόν με δικά σας έξοδα, στείλτε μας με e-mail στο [email protected] τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης σας και εμείς θα σας καταθέσουμε άμεσα τα χρήματα μόνο της αξίας του προϊόντος. Αν επιστρέψετε κάτι που είναι χρησιμοποιημένο, φορεμένο, αλλοιωμένο, του λείπουν κομμάτια ή είναι χωρίς την αρχική συσκευασία του ή την ετικέτα του, δεν μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων γι’ αυτό το εμπόρευμα. Σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί αποστολή δείγματος, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.

Διεύθυνση επιστροφών:

Χρυσοστόμου 8, 12132, Περιστέρι Αττικής

Τα ακόλουθα δεν επιστρέφονται ποτέ:

- παπούτσια και μπότες (εκτός από καλλύματα για παπούτσια και μπότες ή παπούτσια από στολές που είναι σχεδιασμένα μόνο για εσωτερική χρήση ή που φοριούνται μόνο μια φορά)

- προσθετικά, κυνόδοντες ή οποιοδήποτε άλλο ψεύτικο δόντι

- καλλυντικά

- εξοπλισμός πάρτι

Σημειώστε ότι παρακρατείται ένα 15% για επιστροφές που γίνονται εκτός των προθεσμιών επιστροφής. Παρακαλώ σημειώστε επίσης ότι το στιλ μιας αποκριάτικης, χριστουγεννιάτικης ή παραδοσιακής στολής ή αξεσουάρ μπορεί να αλλάξει χωρίς ειδοποίηση αν αλλάξει την παραγωγή του ο κατασκευαστής. Αυτές οι αλλαγές έστω και αν είναι ελάχιστες δεν ελέγχονται από μας. Αν όμως δεν σας ευχαριστεί η στολή σας μπορείτε να μας την επιστρέψετε στο πλαίσιο της πολιτικής μας της δωρεάν εγγυημένης επιστροφής. 

Μεταμορφώσου με ένα ΚΛΙΚ

Επικοινωνία

2111848798
Ωράριο: 09.00-17.00
[email protected]

Twitter

Facebook