ΠΡΟΪΟΝΤΑ

2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Παιδική Στολή Wild Girl

Κωδικός:
CL_04408
Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
26,49 € 14,99 €
Περιέχει: Παντελόνι, Τοπ, Καπέλο, Γραβάτα Γάντια, Γκέτες, Ζώνη
Μέγεθος
Ημερομηνία Διαθεσιμότητας: 2021-03-23
Περιγραφή

Για δυναμικά κορίτσια, που θέλουν να κάνουν τη διαφορά και στο αποκριάτικο πάρτι μασκέ ή στο Halloween party εδώ θα βρεις εκατοντάδες στολές σε πολλά σχέδια για να επιλέξει τη στολή που θα της αρέσει περισσότερο! Αποκριάτικη στολή Wild Girl με παντελόνι, τοπ, γραβάτα, γάντια, ζώνη, γκέτες και καπέλο για μια ολοκληρωμένη μεταμφίεση!

Info: Στη συλλογή μας μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο παραδοσιακές στολές για ενήλικες αλλά και παιδικές παραδοσιακές στολές, οικονομική στολή τσολιά παιδική, οικονομική στολή παιδική Αμαλία, οικονομικά παιδικά τσαρούχια και πολλές ακόμα οικονομικές παιδικές στολές ιδανικές για τις σχολικές γιορτές και παρελάσεις!

Tip: Όποια μεταμφίεση και αν θες να πετύχεις, στη συλλογή μας είναι πολύ πιθανό να βρεις τη στολή ή τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι! Εδώ θα βρεις όλο το χρόνο πρωτότυπες αστείες αποκριάτικες στολές, αποκριάτικες στολές αρχαιοελληνικές, αποκριάτικες στολές για ενήλικες με μεγάλη θεματολογία, στολές για Halloween, παραδοσιακές στολές από όλες τις περιοχές της Ελλάδας , οικονομικά τσαρούχια , Χριστουγεννιάτικες στολές, Παιδικές στολές για τις απόκριες & το Halloween, παιδικές στολές για τα Χριστούγεννα, παιδικές στολές για τις παρελάσεις αλλά και αποκριάτικα αξεσουάρ όπως αποκριάτικα Καπέλα, Αποκριάτικα Γάντια, Περούκες, γυαλιά, αποκριάτικες μάσκες και πολλά ακόμα αποκριάτικα αξεσουάρ ιδανικά για κάθε μεταμφίεση!

Λεπτομέρειες προϊόντος
CL_04408

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Κορίτσι
Περιέχει
Παντελόνι, Τοπ, Καπέλο, Γραβάτα Γάντια, Γκέτες, Ζώνη
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού