2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Παιδική Στολή Ιωσήφ

Κωδικός:
ST_44473706
Εξαντλήθηκε!
37,10 €
Περιέχει: Κελεμπία, Μακρύ Ζακέτο, Λωρίδα Κεφαλής
Μέγεθος
Ημερομηνία Διαθεσιμότητας: 2021-03-23
Περιγραφή

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου πλησιάζει, η δασκάλα μοίρασε τους ρόλους και ο μικρος σας πρέπει να ντυθεί Ιωσήφ! Κανένα πρόβλημα, στο Looklike.gr έχουμε διαθέσιμες στολές μεταμφίεσης σχεδόν για κάθε ρόλο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, για να μπορείς να βρίσκεις αυτό που χρειάζεσαι! Η παιδική στολή Ιωσήφ περιλαμβάνει κελεμπία, μακρύ ζακέτο και λωρίδα κεφαλής! Μια πλήρης, ποιοτική, στολή, κατασκευασμένη στην Ελλάδα!

Tip: Στο Looklike.gr μπορείς να βρεις στολές όχι μόνο και για τις υπόλοιπες σχολικές γιορτές & εκδηλώσεις αλλά βέβαια και για τις Απόκριες! Super Ήρωες, αστυνόμοι, καουμπόηδες, πειρατές και πολλοί ακόμα πρωταγωνιστές των πάρτι μασκέ σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε εδώ!

Αν αυτές τις γιορτές, χρειάζεται να κάνετε το ρόλο του Αη Βασίλη ή της Αγιοβασιλίνας, τότε στη συλλογή μας θα βρείτε στολές Αη Βασίλη και πολλές χριστουγεννιάτικες στολές σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τιμών! Επίσης θα βρείτε στολές για όλους τους ρόλους της σχολικής χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς και αξεσουάρ για χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις! Στολές Αη Βασίλη, στολή Αγιοβασιλίνας, στολή ξωτικό των Χριστουγέννων, Παιδική στολή για Άγιο Βασίλη, στολή Παναγία, στολή Ιωσήφ, στολή Μάγος με τα δώρα, χριστουγεννιάτικη στολή Βοσκός, στολή Αστέρι χριστουγέννων, στολή Χιονάνθρωπος, στολή Νέος Χρόνος, στολή Παλιός Χρόνος. Για τα αγαπημένα μας ξωτικά των Χριστουγέννων, θα βρείτε αρκετά σχέδια σε ποιοτικές στολές για ενήλικες και παιδιά καθώς και κουδούνα άη Βασίλη, σκούφος ξωτικού, παπούτσια ξωτικού, καλσόν ξωτικού, περούκα άη βασίλη και γενειάδα αη Βασίλη καλής ποιότητας για επαγγελματίες animateur.

Λεπτομέρειες προϊόντος
ST_44473706

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Κελεμπία, Μακρύ Ζακέτο, Λωρίδα Κεφαλής
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού