2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Κάπα & Κορώνα Βασιλιά Βελούδινη

Κωδικός:
W_08661
Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
44,20 €
Περιέχει: Κάπα, Κορώνα
Δείτε το βίντεο
Περιγραφή

Εντυπωσιακή βελούδινη κάπα σε κόκκινο χρώμα, σιρίτια σε χρυσό χρώμα και ασπρόμαυρες λεπτομέρειες. Περιλαμβάνει και την κορώνα. Η κάπα έχει μήκος 150 εκατοστά και μπορεί να φορεθεί τόσο για μεταμφίεση βασιλιά όσο και βασίλισσας! Μια έξυπνη & εύκολη πρόταση για να ντυθείτε για το πάρτι μασκέ!

Tip: Από Αξεσουάρ τί ψάχνετε; Στη συλλογή μας θα βρείτε αξεσουάρ για μεταμφιέσεις όλο το χρόνο διαθέσιμα! Αποκριάτικες Περούκες για Παραστάσεις, μάσκες βενετσιάνικες θεάτρου, Αποκριάτικα Αξεσουάρ Θεματικά, Αποκριάτικα Καπέλα, Αποκριάτικα Γάντια για Χορευτικά και χιλιάδες αξεσουάρ για τις στολές σας, για θεατρικές και χορευτικές ομάδες με αποστολή σε 24 ώρες όλο το χρόνο!

Info: Στη συλλογή μας επίσης θα βρείτε κάθε είδους στολές όλο το χρόνο διαθέσιμες! Στολή Πριγκίπισσα, Στολή Ιππότη, Στολή Βασιλιά, Αποκριάτικες Στολές για Κορίτσια, Αποκριάτικες Στολές για Αγόρια, Αποκριάτικες Στολές Ενηλίκων, Στολές Μοντέρνες και Πρωτότυπες, Χριστουγεννιάτικες Στολές, Στολή Τσολιά, Στολή Αμαλία, Τσαρούχια, Στολές για Παραστάσεις θεματικές, όλο το χρόνο διαθέσιμα και αποστολή σε 24 ώρες!

Λεπτομέρειες προϊόντος
W_08661

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Κάπα, Κορώνα
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού