2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Γάντια Άη Βασίλη

Κωδικός:
W_05385
Εξαντλήθηκε!
11,10 €
Περιγραφή

Για μια επιτυχημένη μεταμφίεση Αη Βασίλη, χρειάζονται στολή, περούκα και γένια, κουδούνα, σάκος για τα δώρα και φυσικά χαρούμενη, γιορτινή διάθεση. Εδώ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουμε συγκεντρώσει ότι μπορείτε να χρειαστείτε για τη μεταμφίεσή σας (στολή και αξεσουάρ μεταμφίεσης) και εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε την καλή σας διάθεση!

Τα κόκκινα γάντια Άη Βασίλη με λευκό γουνάκι στα τελειώματα, μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις στολές Άγιου Βασίλη, για να δώσουν μια ολοκληρωμένη μεταμφίεση και φυσικά για να μην μπορούν τα παιδιά να αναγνωρίσουν τα χέρια σας και σας καταλάβουν!

Tip: Τα κόκκινα γάντια είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο και φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για άλλες μεταμφιέσεις όπως κοκκινοσκουφίτσας, μίμος και πολλές άλλες!

Αν αυτές τις γιορτές, χρειάζεται να κάνετε το ρόλο του Αη Βασίλη ή της Αγιοβασιλίνας, τότε στη συλλογή μας θα βρείτε στολές Αη Βασίλη και πολλές χριστουγεννιάτικες στολές σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τιμών! Επίσης θα βρείτε στολές για όλους τους ρόλους της σχολικής χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς και αξεσουάρ για χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις! Στολές Αη Βασίλη, στολή Αγιοβασιλίνας, στολή ξωτικό των Χριστουγέννων, Παιδική στολή για Άγιο Βασίλη, στολή Παναγία, στολή Ιωσήφ, στολή Μάγος με τα δώρα, χριστουγεννιάτικη στολή Βοσκός, στολή Αστέρι χριστουγέννων, στολή Χιονάνθρωπος, στολή Νέος Χρόνος, στολή Παλιός Χρόνος. Για τα αγαπημένα μας ξωτικά των Χριστουγέννων, θα βρείτε αρκετά σχέδια σε ποιοτικές στολές για ενήλικες και παιδιά καθώς και κουδούνα άη Βασίλη, σκούφος ξωτικού, παπούτσια ξωτικού, καλσόν ξωτικού, περούκα άη βασίλη και γενειάδα αη Βασίλη καλής ποιότητας για επαγγελματίες animateur.

Λεπτομέρειες προϊόντος
W_05385

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Κόκκινο
Μήκος Γάντια
Κοντά
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού