ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Περισσότερα
2105722257
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Παραδόσεις εντός Αττικής σε 1-2 ημέρες με δική μας μεταφορική / Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα με δυνατότητα αποστολής μέσω ΚΤΕΛ.

Στολές Παιδικές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η διάθεση ανεβαίνει και όλα μπαίνουν σε ρυθμό γιορτινό. Λίγο πριν το κλείσιμο των σχολείων για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, η καθιερωμένη γιορτή και εδώ κάπου εμφανίζεται ο προβληματισμός κάθε μαμάς με παιδάκι που συμμετέχει σε γιορτή, που θα βρει στολή για το μικρό της πρίγκιπα ή τη μικρή της πριγκίπισα! Και ξαφνικά το θαύμα των ημερών: στο Looklike.gr υπάρχουν διαθέσιμες, ποιοτικές και σε απίστευτες τιμές, στολές σχεδόν για κάθε ρόλο της γιορτής!

Στολή Αη Βασίληχριστουγεννιάτικες παιδικές στολές, στολή Αγιοβασιλίνας, στολή ξωτικό, χριστουγεννιάτικη στολή αστεράκι, στολή αγγέλου και φυσικά όλα τα αξεσουάρ που χρειάζονται όπως: κουδούνα Άη Βασίλη, σάκος για τα δώρα, γυαλιά Αη Βασίλη, περούκα και μούσια, κουδούνα Άη Βασίλη και πολλά ακόμα είδη που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε, για να ντύσετε το παιδί σας και να απολαύσετε τις στιγμές, να βγάλετε ωραίες φωτογραφίες και να δημιουργήσετε ευχάριστες αναμνήσεις!

Πλέγμα  Λίστα 

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Μεταμφιέσου με ένα ΚΛΙΚ!