2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Επικαλυπτικά Τσαρούχια

Κωδικός:
CL_72442

Τσαρούχια επικαλυπτικά για παιδιά και ενήλικες, μια οικονομική λύση για την παρέλαση και τη γιορτή του σχολείου, με ένα Κλικ στην πόρτα σας!

Άμεσα Διαθέσιμο - Αποστολή σε 24 ώρες
10,11 €
Περιέχει: Ζευγάρι Επικαλυπτικά
Περιγραφή

Τσαρούχια επικαλυπτικά παπουτσιών από δερματίνη, κόκκινα, με μαύρη φούντα και αυτοκόλλητο στη φτέρνα, για να το προσαρμόσετε σε όλα τα νούμερα. One size κατάλληλο για νούμερα παπουτσιού από 25 έως 39.

Πώς φοριούνται τα Τσαρούχια Επικαλυπτικά: Τα τσαρούχια επικαλυπτικά, φοριούνται πάνω από το παπούτσι και είναι κατάλληλα για πολλά μεγέθη και για πολλές χρήσεις! Αν χρειάζεστε μια οικονομική λύση για την εθνική εορτή του σχολείου και για τις παρελάσεις, τότε τα επικαλυπτικά τσαρούχια είναι η σωστή επιλογή! 

Είναι όλο το χρόνο διαθέσιμα στη συλλογή μας και μπορείτε με ένα Κλικ να τα έχετε στην πόρτα σας! 

Δείτε επίσης: Στολή Αμαλία, Στολή Τσολιά Παιδική, τσαρούχια, τσαρούχια παιδικά, και πολλές παραδοσιακές στολές όλο το χρόνο διαθέσιμες!

Φορεσιά Τσολιάς, στολή Τσολιά παιδική, για ηλικίες 4 έως 6 ετών. Ένα σετ τσολιά για παιδιά, κατάλληλο για παρελάσεις και εθνικές εορτές. Περιλαμβάνονται φούστα, πουκάμισο, γιλέκο τσόχινο, φέσι, επικαλυπτικές φούντες, επικαλυπτικά τσαρούχια, καλσόν. Η στολή τσολιά παιδική, είναι ολοκληρωμένη και άμεσα διαθέσιμη όλο το χρόνο στη συλλογή μας! Με ένα Κλικ στην πόρτα σας. 

Στολή Τσολιά για ενήλικες, διαθέσιμη όλο το χρόνο για φωτογραφίσεις, εκδηλώσεις, εθνικές εορτές, με ένα Κλικ στην πόρτα σας! 

Λεπτομέρειες προϊόντος
CL_72442

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Ζευγάρι Επικαλυπτικά
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα
Κωδικός: CL_70822
44,60 €
Φορεσιά Τσολιάς για ηλικίες 4 έως 6 ετών. Περιλαμβάνονται φούστα, πουκάμισο, γιλέκο τσόχινο, φέσι, επικαλυπτικές φούντες, επικαλυπτικά τσαρούχια, καλσόν. Τα χρώματα και τα σχέδια μπορεί να διαφέρουν από αυτά...
Κωδικός: CL_70823
44,60 €
Φορεσιά Τσολιάς για ηλικίες 7 έως 9 ετών. Περιλαμβάνονται φούστα, πουκάμισο, γιλέκο τσόχινο, φέσι, επικαλυπτικές φούντες, επικαλυπτικά τσαρούχια, καλσόν. Τα χρώματα και τα σχέδια μπορεί να διαφέρουν από αυτά της...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού