2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Επαγγελματική Στολή Mascot Τυρί

Κωδικός:
AJ_223A
Παράδοση σε 15 έως 20 ημέρες
850,00 €
Περιέχει: Μασκότ στολή, κάλυμμα παπουτσιών, γάντια
Περιγραφή

Χειροποίητη στολή Μασκότ Τυρί, Γαλλική στολή άριστης ποιότητας, κατασκευασμένη στο χέρι από μαλακό υλικό, με όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, με επενδύσεις πάνω από τα μέρη στης στολής και ιδανικές για επαγγλεματική χρήση.

Το κεφάλι έχει επένδυση κουκούλα που αφαιρείται και πλένεται στους 30 βαθμούς.

Η στολή είναι κατάλληλη για ύψος από 1,60 έως 1,90.

Περιέχει όλα τα μέρη (κεφάλι, γάντια, επικαλυπτικά ποδιών).

Στολές Mascot άριστης ποιότητας, όλο το χρόνο διαθέσιμες στη συλλογή μας για πάρτι, εκδηλώσεις, παιδότοπους και θεματικά events.

Τώρα στη συλλογή μας, στολές Μασκότ ποιοτικές, κατάλληλες για εκδηλώσεις και εξωτερικούς χώρους. Χειροποίητες, άριστης ποιότητας και ιδανικές για επαγγελματική χρήση! Φανταστικά σχέδια σε στολές mascot που δε θα βρείτε αλλού, όλο το χρόνο διαθέσιμες εδώ! Γαλλικές στολές άριστης ποιότητας, κατασκευασμένες από μαλακό υλικό, με όλες τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές, με επενδύσεις πάνω από τα μέρη στης στολής και ιδανικές για επαγγελματική χρήση. Στολές Mascot άριστης ποιότητας, όλο το χρόνο διαθέσιμες στη συλλογή μας για πάρτι, εκδηλώσεις, παιδότοπους και θεματικά Events.

Tip: Στη συλλογή μας θα βρείτε αξεσουάρ για μεταμφιέσεις όλο το χρόνο διαθέσιμα! Αποκριάτικες Περούκες για Παραστάσεις, μάσκες βενετσιάνικες θεάτρου, Αποκριάτικα Αξεσουάρ Θεματικά, Αποκριάτικα Καπέλα, Αποκριάτικα Γάντια για Χορευτικά και χιλιάδες αξεσουάρ για τις στολές σας, για θεατρικές και χορευτικές ομάδες | Αποστολή σε 24 ώρες όλο το χρόνο! Δείτε επίσης: Φούστες tutu ποιοτικές και dress-up αξεσουάρ για λαμπερές, παιδικές εμφανίσεις και φανταστικές, πρωτότυπες ιδέες για παιδικά δώρα! Δε θα τα βρείτε αλλού!

Λεπτομέρειες προϊόντος
AJ_223A

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Μασκότ στολή, κάλυμμα παπουτσιών, γάντια
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού