2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Επαγγελματική Στολή Mascot Ψάρι

Κωδικός:
AJ_226S
Παράδοση σε 15 έως 20 ημέρες
1.400,00 €
Περιέχει: Κεφάλι μασκότ, στολή, κάλυμμα παπουτσιών, γάντια
Περιγραφή

Χειροποίητη Στολή Μασκότ Ψάρι, Γαλλική στολή μασκότ άριστης ποιότητας, κατασκευασμένη από μαλακό υλικό, με όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, με επενδύσεις πάνω από τα μέρη στης στολής και ιδανική για επαγγελματική χρήση.

Το κεφάλι έχει επένδυση κουκούλα που αφαιρείται και πλένεται στους 30 βαθμούς.

Η στολή είναι κατάλληλη για ύψος από 1,60 έως 1,90.

Περιέχει όλα τα μέρη (κεφάλι, γάντια, επικαλυπτικά ποδιών).

Στολές Mascot άριστης ποιότητας, όλο το χρόνο διαθέσιμες στη συλλογή μας για πάρτι, εκδηλώσεις, παιδότοπους και θεματικά events.

Τώρα στη συλλογή μας, στολές Μασκότ ποιοτικές, κατάλληλες για εκδηλώσεις και εξωτερικούς χώρους. Χειροποίητες, άριστης ποιότητας και ιδανικές για επαγγελματική χρήση! Φανταστικά σχέδια σε στολές mascot που δε θα βρείτε αλλού, όλο το χρόνο διαθέσιμες εδώ! Γαλλικές στολές άριστης ποιότητας, κατασκευασμένες από μαλακό υλικό, με όλες τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές, με επενδύσεις πάνω από τα μέρη στης στολής και ιδανικές για επαγγελματική χρήση. Στολές Mascot άριστης ποιότητας, όλο το χρόνο διαθέσιμες στη συλλογή μας για πάρτι, εκδηλώσεις, παιδότοπους και θεματικά Events.

Διαθέτουμε τις καλύτερες και πιο ποιοτικές αποκριάτικες στολές όλο το χρόνο, για θεματικά πάρτι και εκδηλώσεις! Στη συλλογή μας θα βρείτε καπέλα αποκριάτικα για θεατρικές παραστάσεις, άμεσα διαθέσιμα σε στοκ, όλο το χρόνο, στην αποθήκη μας στην Αθήνα. Αν πάλι ψάχνετε ψεύτικα μουστάκια ή περούκες αποκριάτικες για κάποια φωτογράφιση ή θεματική παράσταση, props θεματικά, αποκριάτικα γυαλιά, τότε σε εμάς θα τα βρείτε όλα, όλο το χρόνο διαθέσιμα σε ποσότητες άμεσα διαθέσιμες! Αποστολή σε όλη την Ελλάδα σε 24 ώρες!

Λεπτομέρειες προϊόντος
AJ_226S

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Κεφάλι μασκότ, στολή, κάλυμμα παπουτσιών, γάντια
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού