ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Περισσότερα
2105722257
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00
Σάββατο 10:00 - 15:00

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο συντομότερο χρονικό διάστημα, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Σε περίπτωση όμως  που παραλάβατε την παραγγελία σας και διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα (π.χ. δεν είναι το προϊόν που παραγγείλατε ή έχει κάποιο ελάττωμα), τότε απλά επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και θα βρούμε την καλύτερη εφικτή λύση για εσάς!

Επίσης τα πιο πολλά από τα προϊόντα μας υποστηρίζονται από την Δωρεάν εγγύηση επιστροφών εντός 3 ημερών, που σημαίνει ότι αν απλά δεν θέλετε το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε και να σας καταθέσουμε την αξία των προϊόντων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Παρακαλώ σημειώστε ότι η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο το κόστος του εμπορεύματος και τα έξοδα αποστολής της επιστροφής αυτής δεν καλύπτονται. Σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί αποστολή δείγματος, επιστροφές ΔΕΝ γίνονται. Επίσης, αν επιστρέψετε κάτι που είναι χρησιμοποιημένο, φορεμένο, αλλοιωμένο, του λείπουν κομμάτια ή είναι χωρίς την αρχική συσκευασία του ή την ετικέτα του, δεν μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων γι’ αυτό το προϊόν. Γι' αυτό παρακαλούμε να ελέγξετε καλά πριν επιστρέψετε κάτι, ότι έχετε βάλει όλα τα κομμάτια και την συσκευασία.

Έτσι, για οποιοδήποτε λόγο και αν θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο info@looklike.gr ή τηλεφωνικά στο 210 5722257 και θα βρούμε άμεσα λύση.

Looklike.gr Στολές και Είδη Μεταμφίεσης Όλες Τις Εποχές Του Χρόνου

Αν αυτές τις γιορτές, χρειάζεται να κάνετε το ρόλο του Αη Βασίλη ή της Αγιοβασιλίνας, τότε στη συλλογή μας θα βρείτε στολές Αη Βασίλη και πολλές χριστουγεννιάτικες στολές σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τιμών! Επίσης θα βρείτε στολές για όλους τους ρόλους της σχολικής χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς και αξεσουάρ για χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις! Στολές Αη Βασίλη, στολή Αγιοβασιλίνας, στολή ξωτικό των Χριστουγέννων, Παιδική στολή για Άγιο Βασίλη, στολή Παναγία, στολή Ιωσήφ, στολή Μάγος με τα δώρα, χριστουγεννιάτικη στολή Βοσκός, στολή Αστέρι χριστουγέννων, στολή Χιονάνθρωπος, στολή Νέος Χρόνος, στολή Παλιός Χρόνος. Για τα αγαπημένα μας ξωτικά των Χριστουγέννων, θα βρείτε αρκετά σχέδια σε ποιοτικές στολές για ενήλικες και παιδιά καθώς και κουδούνα άη Βασίλη, σκούφος ξωτικού, παπούτσια ξωτικού, καλσόν ξωτικού, περούκα άη βασίλη και γενειάδα αη Βασίλη καλής ποιότητας για επαγγελματίες animateur.

Info: Στη συλλογή μας θα βρείτε όλο το χρόνο στολές μασκότστολές κλόουνστολές πειρατώνστολές αρχαία Ελλάδααποκριάτικες στολές κινέζωναποκριάτικες περούκεςαποκριάτικα καπέλα για παραστάσεις και όλα τα θεματικά αξεσουάρ άμεσα διαθέσιμα όλο το χρόνο! Στολή Spiderman ΑυθεντικήΣτολή WonderwomanΣτολή Ironman αυθεντική και όλες οι στολές Marvel και DC comics διαθέσιμες όλο το χρόνο! Ποιοτικά dress-up αξεσουάρ για παιδικά δώρα! Ομπρέλες χορούΦούστες tutu ποιοτικές και dress-up αξεσουάρ για λαμπερές, παιδικές εμφανίσεις και φανταστικές, πρωτότυπες ιδέες για παιδικά δώρα! Δε θα τα βρείτε αλλού! Στολές μασκότστολές κλόουνστολές πειρατώνστολές αρχαία Ελλάδααποκριάτικες στολές κινέζωναποκριάτικες περούκεςαποκριάτικα καπέλα για παραστάσεις, μάσκες βενετσιάνικες θεάτρου και όλα τα θεματικά αξεσουάρ, παραδοσιακές Στολές Αμαλία φορεσιές, Στολές Τσολιά και ΤσαρούχιαΑποκριάτικα Γάντια για Χορευτικά και χιλιάδες αξεσουάρ για τις στολές σας, για θεατρικές και χορευτικές ομάδες, μακιγιάζ Halloweenείδη Halloween πρωτότυπα και οικονομικά, Στολές Halloween και χριστουγεννιάτικες στολές όπως στολή Άη Βασίλη όλα άμεσα διαθέσιμα όλο το χρόνο!

Μεταμφιέσου με ένα ΚΛΙΚ!