ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Περισσότερα
2111848798
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο συντομότερο χρονικό διάστημα, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Σε περίπτωση όμως  που παραλάβατε την παραγγελία σας και διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα (π.χ. δεν είναι το προϊόν που παραγγείλατε ή έχει κάποιο ελάττωμα), τότε απλά επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και θα βρούμε την καλύτερη εφικτή λύση για εσάς!

Επίσης τα πιο πολλά από τα προϊόντα μας υποστηρίζονται από την Δωρεάν εγγύηση επιστροφών εντός 3 ημερών, που σημαίνει ότι αν απλά δεν θέλετε το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε και να σας καταθέσουμε την αξία των προϊόντων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Παρακαλώ σημειώστε ότι η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο το κόστος του εμπορεύματος και τα έξοδα αποστολής της επιστροφής αυτής δεν καλύπτονται. Σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί αποστολή δείγματος, επιστροφές ΔΕΝ γίνονται. Επίσης, αν επιστρέψετε κάτι που είναι χρησιμοποιημένο, φορεμένο, αλλοιωμένο, του λείπουν κομμάτια ή είναι χωρίς την αρχική συσκευασία του ή την ετικέτα του, δεν μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων γι’ αυτό το προϊόν. Γι' αυτό παρακαλούμε να ελέγξετε καλά πριν επιστρέψετε κάτι, ότι έχετε βάλει όλα τα κομμάτια και την συσκευασία.

 

Έτσι, για οποιοδήποτε λόγο και αν θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο info@looklike.gr ή τηλεφωνικά στο 211 1848798 και θα βρούμε άμεσα λύση.

Μεταμφιέσου με ένα ΚΛΙΚ!