2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

CODVID-19 Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ

Στο Looklike.gr, όπως σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο, επηρεαζόμαστε από τον COVID-19 και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το τί κάνουμε ως εταιρεία, σε αυτές τις άνευ προηγουμένου περιστάσεις.

Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλειά σας και η ασφάλεια των υπαλλήλων μας. 

 

 

Ακολουθούν ορισμένες από τις κινήσεις που κάνουμε αυτή την περίοδο:

- Ενημερωνόμαστε για όλα τα μέτρα ασφαλείας που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε στους χώρους μας αλλά και για τις συστάσεις των αρμόδιων φορέων.

- Έχουμε ήδη ζητήσει από την πλειονότητα των υπαλλήλων του γραφείου μας να εργαστούν από το σπίτι, διατηρώντας παράλληλα μια πολύ μικρή ομάδα διαθέσιμη στην έδρα, για την καθημερινή διεκπεραίωση των αποστολών των παραγγελιών σας.

- Έχουμε φροντίσει να συσκευάζει τις παραγγελίες ένας μόνο εργαζόμενος, ο οποίος απολυμαίνει τα χέρια του τακτικά.

- Διατηρούμε τους χώρους μας καθαρούς, απολυμαίνουμε τις επιφάνειες με ειδικά αντισηπτικά που έχουμε επαρκώς προμηθευτεί για το επόμενο μεγάλο χρονικό διάστημα.

- Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι οι στολές μας ΔΕΝ δοκιμάζονται στην έδρα από άλλους πελάτες και παραδίδονται στη συσκευασία τους χωρίς να έχουν ανοιχτεί.

 

Η αποστολή μας ήταν πάντα να προσφέρουμε μέσα από τα είδη μας, χαρούμενες αναμνήσεις με τους φίλους και την οικογένειά σας. Και αυτό θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε!

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πιστεύουμε ότι αυτή η αποστολή είναι τόσο σημαντική όσο ποτέ.

Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε το Looklike.gr για τις αγορές σας σε στολές και είδη μεταμφίεσης!

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τα παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105722257 ή στο info@looklike.gr

Μενού