2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Δεν σας ταιριάζει αυτό που παραλάβατε;

 

Κανένα πρόβλημα.

Μπορείτε να το αλλάξετε ή να το επιστρέψετε απλώς ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

 

Α Παραλαβή κατεστραμμένου ή ελαττωματικού ή άλλου προϊόντος από αυτό που παραγγείλατε. 

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραλαμβάνετε άμεσα και άρτια τα προϊόντα που παραγγέλνετε. Σε περίπτωση όμως που παραλάβετε σπασμένο, ελαττωματικό, λάθος ή ελλιπές προϊόν, τότε: 

 1. Επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας στο 2105722257 ή στο info@looklike.gr, στο διάστημα 2 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος!  
 2. Μας στέλνετε φωτογραφία με το προβληματικό προϊόν που παραλάβατε στο info@looklike.gr 
 3. Σας στέλνουμε άμεσα νέο δέμα με το σωστό προϊόν και κατά την παράδοση, δίνετε στον κούριερ, όταν έρθει σε σας, το ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν. Οι επιστροφές γίνονται ΜΟΝΟ με courier που συνεργαζόμαστε και ΟΧΙ με το απλό ταχυδρομείο. 

*Δεν επιβαρύνεστε με κάποια χρέωση για τη διαδικασία αυτή, ούτε για τα μεταφορικά, ούτε για το νέο προϊόν που θα παραλάβετε.  

 

Β Παραλάβατε το προϊόν που παραγγείλατε αλλά δεν σας κάνει το μέγεθος. 

 1. Επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας στο 2105722257 ή στο info@looklike.gr, στο διάστημα 2 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος!  
 2. Μας ενημερώνετε για το νέο προϊόν ή το νέο μέγεθος  που θέλετε να παραλάβετε. 
 3. Σας στέλνουμε άμεσα (ανάλογα πάντα τη διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος) νέο δέμα και κατά την παράδοση, δίνετε στον κούριερ, όταν έρθει σε σας, το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε. Οι επιστροφές γίνονται ΜΟΝΟ με courier που συνεργαζόμαστε και ΟΧΙ με το απλό ταχυδρομείο. 

*Για τη διαδικασία αυτή επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα 8,90€ (αφορά το κόστος των δύο αποστολών: μια για το νέο δέμα που θα παραλάβετε και μια για το δέμα που θα επιστρέψετε). Αν προκύπτει διαφορά στην αξία των προϊόντων που γίνεται η ανταλλαγή σας επιστρέφουμε την διαφορά ή πληρώνετε την επιπλέον αξία με τους γνωστούς τρόπους πληρωμής.  

 

Γ Επιστροφή προϊόντος και αποζημίωση. 

 

Αλλάξατε γνώμη ή δεν σας αρέσει αυτό που παραλάβετε.  

 1. Επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας στο 2105722257 ή στο info@looklike.gr, στο διάστημα 2 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος!  
 2. Μας στέλνετε δέμα με το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε, με χρέωση παραλήπτη δηλ. δική μας, στο οποίο περιλαμβάνετε εκτός από το επιστρεφόμενο προϊόν, σημείωμα με το ονοματεπώνυμο σας, στοιχεία επικοινωνίας (απαραίτητα τηλέφωνο & mail ), λογαριασμό τραπέζης ΙΒΑΝ, όνομα τραπέζης. 
 3. Σας επιστρέφουμε τα χρήματα αμέσως μόλις παραλάβουμε το δέμα σας. 
  *Από το ποσό προς επιστροφή αφαιρούνται συνολικά 8,90€ (αφορά το κόστος της αρχικής αποστολής καθώς και της αποστολής της επιστροφής). Οι επιστροφές γίνονται ΜΟΝΟ με courier που συνεργαζόμαστε και ΟΧΙ με το απλό ταχυδρομείο. 

 

ΔΕΝ Επιστρέφονται:  

 1. Προϊόντα χωρίς την αρχική τους συσκευασία και το καρτελάκι τους.  
 2. Προϊόντα που αγοράζονται 2 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, 2 ημέρες πριν από το τελευταίο ΣΚ της Καθαρής Δευτέρας, 2 ημέρες πριν τη 25η Μαρτίου, 2 ημέρες πριν τη 28η Οκτωβρίου.  
 3. Προϊόντα από τις κατηγορίες: καλσόν, δόντια – μασέλες, μακιγιάζ, παπούτσια.
 4. Προϊόντα Προσφοράς.

 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. 

 

Διεύθυνση Επιστροφής Προϊόντων: Χρυσοστόμου 8, 12132 Περιστέρι, αποθήκη με αποκριάτικα είδη, τηλ. 2105722257, χρέωση παραλήπτη Μαρκολέφα Αμέρσα Looklike.gr

Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτ. – Παρ. 09:00 – 17:00

Τηλεφωνικές Παραγγελίες 210 5722257 

E-mail info@looklike.gr

Μενού