2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Χρόνοι Παράδοσης

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετούμε όλες τις παραγγελίες όσο το δυνατόν ταχύτερα, με καθημερινές αποστολές.

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται είτε με εταιρείες courier (Speedex, Elta Courier, Γενική Ταχυδρομική) είτε με μεταφορικές εταιρείες (πρακτορεία) ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων.

Στο μήνυμα που θα λάβετε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αναγράφεται η εταιρεία courier που θα σας την παραδώσει καθώς και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης.

Οι παραγγελίες, οι οποίες γίνονται μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, αποστέλλονται αυθημερόν και παραδίδονται:

 

  • Εντός Αττικής, σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
  • Εκτός Αττικής, σε 1-3 εργάσιμες ημέρες
  • Δυσπρόσιτες περιοχές, σε 2- 4 εργάσιμες ημέρες

 

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παραλαβής της παραγγελίας σας από την έδρα μας στο Περιστέρι Αττικής, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Σε περίπτωση, που επιθυμείτε πιο γρήγορη παράδοση, παρακαλούμε γράψτε το στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας ή τηλεφωνήστε στο 210 5722257 και θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προιόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες, προβλήματα στο οδικό δίκτυο κλπ

Μενού