2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Επιστροφές Προϊόντων

Εάν δεν είσαστε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, προχωρήστε στη διαδικασία αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος.

Οι επιστροφές πρέπει να γίνουν μέσα σε διάστημα 7 ημερών από την παραλαβή του, καθώς τα προϊόντα είναι εποχικά και δεν μπορούν να γίνουν δεκτά μετά το πέρας των 7 ημερών.

Όσα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία «καλσόν», «δόντια-μασέλες», «παπούτσια», «μακιγιάζ», «προϊόντα προσφοράς» ΔΕΝ επιδέχονται αλλαγής. Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται καινούρια, αχρησιμοποίητα, με τα καρτελάκια barcodes επισυναπτόμενα πάνω τους.

Όσα προϊόντα έχουν επιστραφεί κατεστραμμένα ή λερωμένα, ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτά και θα αποστέλλονται στον πελάτη, με χρέωση του την δαπάνη επιστροφής.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Υπάρχουν 2 ειδών αλλαγές:

  1. Αν το προϊόν είναι ελλαττωματικό ή αν σας έχουμε στείλει άλλο νούμερο από αυτό που διαλέξατε, τότε η αλλαγή γίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
  2. Αν εσείς κάνατε λάθος στην επιλογή νούμερου ή αν αλλάξατε γνώμη ή αν δεν σας άρεσε το προϊόν και επιθυμείτε να αγοράσετε κάποιο άλλο προϊόν, τότε εσείς χρεώνεστε 8,90 ευρώ (αφορά τα μεταφορικά για 2 αποστολές, επιστροφή και παραλαβή ξανά) και τα πληρώνετε όταν παραλάβετε το προϊόν που αλλάξατε. Αν υπάρχει διαφορά στα προϊόντα, αφαιρούμε την αξία ή την προσθέτουμε αντίστοιχα και το ποσό που θα πληρώσετε διαμορφώνεται ανάλογα.

Μας στέλνετε πίσω το προϊόν ΜΟΝΟ με Γενική Ταχυδρομική Courier. Καλέστε στη Γενική Ταχυδρομική Courier της περιοχής σας και στείλτε μας το δέμα με χρέωση παραλήπτη (δική μας δηλαδή) και μέσα σε ένα χαρτί να γράφετε το όνομά σας, το τηλέφωνό σας, και ποιο προϊόν θέλετε.

Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ μπορεί να γίνει για όσα προϊόντα έχετε αγοράσει 2 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, 2 ημέρες πριν το τελευταίο ΣΚ της Καθαράς Δευτέρας, 2 ημέρες πριν την 28η Οκτωβρίου και 2 ημέρες πριν την 25η Μαρτίου.

  

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης εάν το επιθυμείτε, μας στέλνετε πίσω τα προϊόντα και μέσα στο δέμα σας επισυνάπτετε σε ένα χαρτί τον αριθμό ΙΒΑΝ του λογαριασμού τραπέζης σας, σε ποια τράπεζα ανήκει και το όνομα του δικαιούχου. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματός σας από εμάς.

Για την επιστροφή χρημάτων ενημερώνεστε άμεσα με σχετικό e-mail.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Την επιστροφή τη κάνετε ΜΟΝΟ με την Γενική Ταχυδρομική Courier! Καλέστε στη Γενική Ταχυδρομική Courier της περιοχής σας και στείλτε μας το δέμα με το προϊόν που θα επιστρέψετε, με χρέωση παραλήπτη (δική μας δηλαδή).

ΔΕΝ γίνονται δεκτές αποστολές με απλό ταχυδρομείο.

Επιστρέφονται από εμάς μόνο τα χρήματα της αξίας των προϊόντων και όχι τα μεταφορικά έξοδα και τα έξοδα αντικαταβολής!

Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ μπορεί να γίνει για όσα προϊόντα έχετε αγοράσει 2 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, 2 ημέρες πριν το τελευταίο ΣΚ της Καθαράς Δευτέρας, 2 ημέρες πριν την 28η Οκτωβρίου και 2 ημέρες πριν την 25η Μαρτίου.

 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. 

 

Διεύθυνση Επιστροφής Προϊόντων: Χρυσοστόμου 8, 12132 Περιστέρι, αποθήκη με αποκριάτικα είδη, τηλ. 2105722257, χρέωση παραλήπτη Μαρκολέφα Αμέρσα Looklike.gr

Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτ. – Παρ. 09:00 – 17:00

Τηλεφωνικές Παραγγελίες 210 5722257 

E-mail info@looklike.gr

Μενού