2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

WEDNESDAY ADDAMS: ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ

Ανέβηκε19-05-2023 Από

Η Wednesday Addams είναι μια από τις πιο αγαπημένες dark και εκκεντρικές ηρωίδες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Από τον χαρακτήρα που δημιούργησε ο Αμερικανός συγγραφέας Charles Addams στο The New Yorker το 1938, έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο πολυαγαπημένες και διαχρονικές ηρωίδες της μικρής και μεγάλης οθόνης.

 

Η Wednesday Addams είναι η κόρη της οικογένειας Addams, μια οικογένεια που είναι διάσημη για το αποκλειστικό και σκοτεινό της στυλ ζωής. Η Wednesday είναι γνωστή για την αποστολή της να προσαρμοστεί στην κοινωνία των ανθρώπων, ενώ παράλληλα παραμένει πιστή στις παραδόσεις της οικογένειάς της με έντονο το horror στοιχείο .

 

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Wednesday Addams ήταν στη σειρά "The Addams Family" του 1964, όπου υποδύθηκε η Lisa Loring. Η σειρά ήταν μια κωμωδία φαντασίας και παρουσίαζε την καθημερινή ζωή της οικογένειας Addams, η οποία ήταν συνήθως γεμάτη με περίεργες καταστάσεις και μυστηριώδεις γεγονότα.

 

Όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει καθώς η επανεμφάνισή της στην γνωστή πλατφόρμα του Netflix το Νοέμβριο του 2022, με δικό της πρωταγωνιστικό ρόλο ως φοιτήτρια στη NevermoreAcademy όπου πολλά μυστήρια γεγονότα διαδραματίζονται, έκανε πάταγο κατατάσσοντας την στις πιο δημοφιλείς σειρές για την χρονιά, με αποτέλεσμα να είναι πρώτο trendστα social media και να κυριαρχεί στο TikTok σκηνή από την χορογραφία του PromDay της!

 

Αν επιθυμείς κι εσύ να είσαι στην τάση της εποχής με μία μεταμφίεση με dark και creepy χαρακτήρα από την οικογένεια Addams, είμαστε αυτό που ψάχνεις! Στη συλλογή μας θα βρείτε κάθε είδους στολές όλο το χρόνο διαθέσιμες! Αποκριάτικες Στολές για ΚορίτσιαΑποκριάτικες Στολές για ΑγόριαΑποκριάτικες Στολές Ενηλίκων, Στολές Μοντέρνες και Πρωτότυπες, Χριστουγεννιάτικες ΣτολέςΣτολή ΤσολιάΣτολή ΑμαλίαΤσαρούχια, Στολές για Παραστάσεις, όλο το χρόνο διαθέσιμα και αποστολή σε 24 ώρες!

Προτεινόμενα άρθρα

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ DISCO ΣΤΗ ΜΟΔΑ

ΑπόΑφροδίτη Λιάπτση 14-06-2023

PEAKY BLINDERS ΚΑΙ Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ 20's

ΑπόΑφροδίτη Λιάπτση 11-05-2023

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΠΙΤΖΑΜΟΗΡΩΕΣ

ΑπόΑφροδίτη Λιάπτση 30-03-2023

Μενού