Έφτασε ο καιρός που τα παιδιά αναζητούν το θέμα για την αποκριάτικη στολή που θα επιλέξουν!

Είναι αρκετά συχνή η ερώτηση "μαμά τι θα ντυθώ φέτος” από τα παιδάκια που δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν να μεταμφιεστούν με στολή σούπερ ήρωα ή με στολή δράκο, με στολή πριγκίπισσα ή με αποκριάτικη στολή μονόκερο.

Κατά τη διάρκεια των Αποκριών, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν το δικό τους παραμύθι ή να φανταστούν ότι είναι ήρωες κάποιας αγαπημένης ταινίας του σινεμά. Φυσικά το καθένα ένα από αυτά ονειρεύεται να κλέψει τα βλέμματα και να εντυπωσιάσει τους φίλους του στο πάρτι, φορώντας την πιο πρωτότυπη αποκριάτικη στολή!

Οι επιλογές, όπως κάθε χρόνο, είναι πολλές, αλλά σίγουρα κάποιες μεταμφιέσεις είναι διαχρονικές.

Ας δούμε μερικές από αυτές...

Σε ποιο αγόρι δεν θα άρεσε να φαντάζεται ότι είναι σούπερ ήρωας έστω και για μερικές ώρες σε ένα πάρτι; Και -για καλή του τύχη- έχει πολλές επιλογές! Από στολή Spiderman και στολή Batman, μέχρι τους πιο σύγχρονους σούπερ ήρωες όπως για παράδειγμα οι Πιτζαμοήρωες.

Φορώντας την αγαπημένη τους αποκριάτικη στολή, μπορούν για λίγες ώρες να νιώσουν πως έχουν υπερδυνάμεις και να σώσουν τον κόσμο! Ποιο κοριτσάκι δεν έχει ονειρευτεί πως είναι πριγκίπισσα του παραμυθιού που στο τέλος της ιστορίας συναντά τον πρίγκιπα; (εδώ που τα λέμε, αυτό θα άρεσε και σε γυναίκες κάθε ηλικίας) :-) 

Για εκείνα τα παιδιά που έχουν φαντασιωθεί  να εμφανιστούν στο πάρτι με στολή αστυνομικού και να επιβλέπουν τους νόμους του παιχνιδιού, υπάρχουν αποκριάτικες στολές αστυμνομικού και καπέλα αστυνομικού όλο το χρόνο διαθέσιμα για τους μικρούς φύλακες του νόμου...και των πάρτι! 

Άλλα παιδάκια προτιμούν να μεταμφιεστούν σε σκυλάκι, λιονταράκι ή ψαράκι και πολλά πολλά ακόμα ζώα που συναντούν καθημερινά στις ιστορίες των βιβλίων τους. 

Μήπως σας δώσαμε μερικές ιδέες για την επιλογή της αποκριάτικης στολής του παιδιού σας; Αν αναζητάτε περισσότερες ιδέες για αποκριάτικες στολές, μπείτε στο Looklike.gr 

Για πρωτότυπα χειροποίητα dress-up αξεσουάρ, μπείτε στο Dress-up.gr 

Οι αποκριάτικες στολές, μπορεί να αποτελέσουν ένα πρωτότυπο δώρο για τα παιδιά, κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου! Είτε για διαδραστικό παιχνίδι, είτε για απλή, καθημερινή ενασχόληση στο σπίτι, η ιδέα της μεταμφίεσης παραμένει ενδιαφέρουσα. Μη διστάσετε λοιπόν να τους δωρίσετε μια αποκριάτικη στολή!