2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

BARBIE MOVIE: ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ 2023

Ανέβηκε04-10-2023 Από

Εκτός του ότι έγινε ντόρος και έσπασε τα ταμεία κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων γιατί μας έφερε στη μνήμη τη νοσταλγία των παιδικών μας χρόνων, πέρασε και σπουδαία κοινωνικά μηνύματα καθώς και έφερε μία νέα τάση στις αποκριάτικες στολές μπάρμπι για φέτος έως και το 2024, αλλά και για θεματικά πάρτυ barbie!

 

Οι σχεδιαστές κοστουμιών επέλεξαν να δώσουν έμφαση στην κομψότητα και την εκθαμβωτική εμφάνιση των χαρακτήρων, αντικατοπτρίζοντας την λάμψη και την φινέτσα που σχετίζονται με τον κόσμο της Barbie, όπως ακριβώς και στις πολυαγαπημένες μας διαχρονικές κούκλες. Η Margot Robbie, στον ρόλο της Barbie, φορούσε εντυπωσιακά φορέματα με λαμπερά χρώματα και λεπτομέρειες, ενώ ο Ryan Gosling, ως Ken, ενδυνάμωνε τον ρόλο του με κοστούμια που αντανακλούσαν την εμφάνισή του. Δείτε εδώ μερικές στολές barbie από την ταινία, που μπορεί να κάνουν τα πάρτι σας πολύ...ροζ! Θεματικά αξεσουάρ μπάρμπι και πολλά pink accessories, όλο το χρόνο διαθέσιμα σε αυτή τη συλλογή!

 

Οι ενδυματολογικές επιλογές συμβάλλουν στη δημιουργία μιας μαγικής ατμόσφαιρας στη σφαίρα της φαντασίας και ενισχύουν την αίσθηση του παραμυθένιου κόσμου της Barbie. Με αυτόν τον τρόπο, η ταινία Barbie του 2023 αναδεικνύει όχι μόνο το ταλέντο των ηθοποιών της, αλλά και τον κόσμο της μόδας που συνδέεται με την ιστορία της Barbie. 

Μενού