2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ FORTNITE

Ανέβηκε27-04-2023

Αυτό το Battle Royale παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Epic Games και κυκλοφόρησε το 2017. Από τότε, έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των νέων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

 

Ένας από τους λόγους που το Fortnite είναι τόσο δημοφιλές είναι η άμεση επικοινωνία που παρέχει στους παίκτες και η δυνατότητα μεταμφίεσής τους σε οποιονδήποτε ήρωα από άλλα games ή ταινίες ή σειρές! Οι παίκτες μπορούν να συνομιλήσουν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που τους επιτρέπει να αλληλεπιδρούν με άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο.

 

Επιπλέον, το Fortnite παρέχει στους παίκτες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους προσαρμοσμένο χαρακτήρα και να προσαρμόσουν το περιβάλλον τους με διάφορα αντικείμενα. Αυτό δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, για κάθε γούστο μέσα από την διαδραστικότητα.

 

Επιπρόσθετα, ο ρυθμός του είναι ο λεγόμενος fastpace, κάτι που καθιστά το παιχνίδι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και συνάμα διασκεδαστικό, για άτομα νεαρής ηλικίας με γρήγορα αντανακλαστικά και ευφάνταστους τρόπους ώστε να φτάσουν στη νίκη!

 

Τέλος, το Fortnite είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων, των tablet και των υπολογιστών, κάτι που το καθιστά εξαιρετικά προσβάσιμο στον καθένα και ειδικότερα στις νέες ηλικίες.

 

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα τα νέα παιδιά να επιθυμούν να μεταμφιεστούν στο πάρτυ ή το καρναβάλι ή και όλο τον χρόνο σύμφωνα με τα νέα trends, όπου και ένα από αυτά είναι το gamingμιμούμενοι τους αγαπημένους τους χαρακτήρες σε διάφορα skins!

Μενού