2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ & DRESS-UP

Ανέβηκε24-02-2021

Καπέλο Σαφάρι για εξερευνήσεις στο σπίτι, στον κήπο ή στην αυλή! 

Αποκριάτικη παιδική στολή πειρατή για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, όλους τους μήνες του χρόνου!

Πρωτότυπες dress-up στολές για παιχνίδι φαντασίας! 

Διαδραστικά δώρα και κάπες σούπερ ηρώων!Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν με διάφορους τρόπους. Αγαπούν τα παιχνίδια, το τραγούδι, το χορό και τις μεταμφιέσεις! Το να παίζουν φορώντας μια στολή, είναι πολύ διασκεδαστικό και η μεταμφίεση ενθαρρύνει  το παιχνίδι φαντασίας.

Αγαπά το παιδί σας να προσποιείται ότι είναι πυροσβέστης; Τί γίνεται με τους πειρατές ή τις νεράιδες; Το φανταστικό παιχνίδι δεν έχει τέλος, μπορεί να αγγίξει τα πιο τρελά τους όνειρα και να κάνει το παιχνίδι στο σπίτι πολύ ενδιαφέρον! 

Οι αποκριάτικες στολές είναι μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο γενεθλίων και δεν υπάρχει παιδί που να μην εκτιμήσει αυτή τη φανταστική ιδέα! 

Υπάρχουν επίσης, φανταστικές dress-up στολές, ποιοτικές και πρωτότυπες, με τις οποίες τα παιδιά αγαπούν να παίζουν όλο το χρόνο! 

Δοκιμάστε το!Αποκριάτικη στολή Ironman Αυθεντική 

Αποκριάτικες στολές Pj masks Αυθεντικές όλο το χρόνο διαθέσιμες! 

Αποκριάτικη στολή Incredible Me Αυθεντική

Tα παιδιά λατρεύουν να παίζουν με στολές στο σπίτι, και τους δίνει την ευκαιρία να φανταστούν ότι είναι μερικοί από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες! Συνδυάστε τις αγαπημένες αποκριάτικες στολές με τα παιχνίδια των παιδιών σας και θα έχετε τη συνταγή για σίγουρη διασκέδαση!

Στη συλλογή του Dress-up, δεν χρειάζεται να είναι Απόκριες για να βρείτε είδη μεταμφίεσης! Διαθέτουμε όλο το χρόνο ποιοτικά dress up accessories και στολές από τη Meri Meri, για το καθημερινό παιχνίδι των παιδιών! Χαρίστε τους λοιπόν τη στολή που ονειρεύονται ώστε να ζουν  καθημερινά μαγικές στιγμές και όχι μόνο τις απόκριες!

Μενού