2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ HARRY POTTER: ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Ανέβηκε19-04-2023 Από

Ο Χάρι Πότερ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο, από το 1997 όπου η J.K.Rowlingεμπνεύστηκε το πρώτο της βιβλίο σε ένα ταξίδι με τρένο και έπειτα ακολούθησε μία σειρά ταινιών στον κινηματογράφο από το 2001 έως το 2011. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πολυπόθητο παιχνίδι σε κονσόλα και pc, το οποίο σαρώνει σε κριτικές από τους fansτου gaming!

Ο Χάρι είναι ένας νεαρός μάγος που ζει στο Λονδίνο με τη μητέρα του και τον θείο του μετά τον θάνατο των γονιών του σε μια αυτοκινητιστική ατυχία. Όταν πηγαίνει στο Hogwarts για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του, το σχολείο για μάγους Hogwarts, ανακαλύπτει ότι είναι ένας πολύ ισχυρός μάγος και γρήγορα γίνεται φίλος με τους Ron και Hermione. Μαζί ανακαλύπτουν πολλά μυστικά για τον κόσμο της μαγείας και πολεμούν τον κακό μάγο Voldemort και τους υποστηρικτές του, οι Death Eaters.

Τα βιβλία του Χάρι Πότερ έχουν γίνει παγκόσμια φαινόμενα και έχουν πωληθεί εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η ιστορία του Χάρι Πότερ έχει εμπνεύσει μια ολόκληρη γενιά να ερωτευτεί τη μαγεία και τη λογοτεχνία, και έχει ανοίξει τις πόρτες για έναν κόσμο που είναι γεμάτος φαντασία και θαυμασμό, για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα!

Ανάμεσα στους τέσσερις οίκους που υπάρχουν στο Hogwarts, ο καθένας εκφράζει μια φιλοσοφία ζωής με την οποία μπορείς να ταυτιστείς:

-Το Gryffindorπρεσβεύει το θάρρος και την ανδρεία, χαρακτηρίζεται από θερμά και φιλόξενα άτομα με έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Η εμβληματική επιλογή χρωμάτων του οίκου Gryffindor είναι το κόκκινο και το χρυσό, και το σήμα τους είναι ένας λιοντάρι.

-Το Hufflepuff έχει ως κύρια αξία την εργατικότητα και την ειλικρίνεια. Οι μαθητές του χαρακτηρίζονται από φιλοξενία, προθυμία να βοηθήσουν και είναι πιστοί φίλοι. Η εμβληματική επιλογή χρωμάτων του οίκου Hufflepuff είναι το κίτρινο και το μαύρο, και το σήμα τους είναι ένα μύγαλο.

-Το Ravenclawείναι γνωστό για την ευφυΐα και σοφία των μαθητών του. Χαρακτηρίζονται από πνευματικότητα και δίψα για γνώση. Η εμβληματική επιλογή χρωμάτων του οίκου Ravenclaw είναι το μπλε και το ασημί με σήμα το κοράκι.

-Τέλος το Slytherin, με το πιο σκοτεινό ύφος του, διακατέχεται συχνά από το χαρακτηριστικό της φιλοδοξίας, του αυτοπεποιθητισμού, της αποφασιστικότητας και της διαθεσιμότητας να κάνουν οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να πετύχουν τους στόχους τους. Οι μαθητές του Slytherin είναι επίσης γνωστοί για την αφοσίωσή τους στην οικογένεια τους και την πίστη τους στη σημασία του αίματος και της καταγωγής. Η εμβληματική επιλογή χρωμάτων του οίκου Slytherinείναι το πράσινο και το μαύρο με σήμα το φίδι.

Αν λοιπόν επιθυμείς να μεταμφιεστείς σε ήρωα του Hogwarts, δεν έχεις παρά να δεις τις διαθέσιμες ιδέες που σου προτείνουμε μόνο εδώ!

Προτεινόμενα άρθρα

PEAKY BLINDERS ΚΑΙ Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ 20's

ΑπόΑφροδίτη Λιάπτση 11-05-2023

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΠΙΤΖΑΜΟΗΡΩΕΣ

ΑπόΑφροδίτη Λιάπτση 30-03-2023

Μενού