2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ!

Ανέβηκε24-02-2021

Και τώρα τι άλλο να κάνουμε για να περάσει η ώρα στο σπίτι ευχάριστα και δημιουργικά;

Μια ερώτηση που όλοι έχουμε κάνει στον εαυτό μας, αλλά στην περίπτωση που έχεις μικρό παιδί η απάντηση χρειάζεται περισσότερο φαντασία και δημιουργικότητα απ΄ ότι συνήθως!

Ξεκινάς με τα κρυμμένα παιχνίδια στο πατάρι ή στην αποθήκη. Φέρνεις τις κούτες με τα παιχνίδια που ούτε εσύ θυμόσουν ότι έχει το παιδί και βγαίνουν τα αυτοκινητάκια, οι κούκλες, τα αρκουδάκια, τα playmobli, τα lego και ένα σωρό άλλα που φτάνουν για να παίξει ένα παιδί μια ολόκληρη ζωή! Παρόλα αυτά μετά από λίγο ώρα ακούγεται μια φωνούλα «και εγώ τι να κάνω τώρα; με τι να παίξω; » .

Περνάς στο επόμενο level, στα επιτραπέζια παιχνίδια και puzzle, τα οποία η αλήθεια είναι ότι θα σου προσφέρουν δημιουργικό χρόνο μαζί με το παιδί για αρκετές ώρες αλλά δυστυχώς οι δουλειές του σπιτιού ή η απάντηση στο mail της δουλειάς δεν σε αφήνουν για όση ώρα θα ήθελες!

Έτσι καταφεύγεις είτε στα μπλοκ ζωγραφικής και τις πλαστελίνες είτε στα παιδικά video στο youtube, τα οποία βέβαια θα πρέπει το παιδί να παρακολουθεί με μέτρο. Και εκεί που νομίζεις ότι δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, οι μαγικές δυνάμεις ενός σούπερ ήρωα ή το μαγικό άγγιγμα μια πριγκίπισσας έρχονται για να αλλάξουν με μιας το σκηνικό και να χαρίσουν ώρες χαράς και ατέλειωτου παιχνιδιού!

Αν αναρωτιέσαι πως μπορεί να γίνει αυτό, η απάντηση είναι πολύ εύκολη και θα τη βρεις μέσα από μια αποκριάτικη στολή με τον αγαπημένο ήρωα ή την αγαπημένη πριγκίπισσα του παιδιού σου!

Τα παιδιά λατρεύουν να υποδύονται ρόλους και να μιμούνται τους παιδικούς ήρωες που βλέπουν στην τηλεόραση! Αποτελεί ένα ευχάριστο αλλά ταυτόχρονα παιδαγωγικό παιχνίδι, αφού τα βοηθάει να αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους! Έτσι λοιπόν οι στολές πυτζαμοήρωες, ο Spiderman, ο Ironman, o Captain America, η πριγκίπισσα Frozen, η πριγκίπισσα Άννα, η Ladybug, οι στολές Santoro είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σε αποκριάτικες στολές που μπορείς να βρεις και να χαρίσεις στο παιδί σου!

Και για όσους ή όσες θέλουν να ξαναγίνουν «παιδιά» και να αποτελέσουν ένα αχτύπητο δίδυμο με το παιδί τους, μπορούν να βρουν αποκριάτικες στολές σούπερ ήρωες και αποκριάτικες στολές πριγκίπισσες για ενήλικες!

Οι αποκριάτικες στολές, μπορεί να αποτελέσουν ένα πρωτότυπο δώρο για τα παιδιά, κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου! Είτε για διαδραστικό παιχνίδι, είτε για απλή, καθημερινή ενασχόληση στο σπίτι, η ιδέα της μεταμφίεσης παραμένει ενδιαφέρουσα. Μη διστάσετε λοιπόν να τους δωρίσετε μια αποκριάτικη στολή!

p.s :Αν προβληματίζεσαι που θα βρεις αποκριάτικες στολές τέτοια εποχή, η απάντηση είναι προφανής: μα φυσικά στο μαγικό κόσμο του www.looklike.gr! Εντυπωσιακές και οικονομικές αποκριάτικες στολές διαθέσιμες όλο το χρόνο, σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις και να ταξιδέψεις μαζί τους σε ένα κόσμο παραμυθένιο!

Μενού