2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Η SANTORO ΣΕ…ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ!

Ανέβηκε25-02-2021 Από

Santoro, η νέα αγάπη των κοριτσιών.

Σίγουρα την έχετε συναντήσει σε σχολικές τσάντες, ποτήρια, σημειωματάρια, κασετίνες και σε πολλά ακόμα αντικείμενα της καθημερινότητας.

Ώρα λοιπόν να γνωρίσουμε τα 4 κορίτσια που είναι η Santoro The HourSantoro Bee LovedSantoro The Ladybird και Santoro The Ruby. Η δημιουργός των κοριτσιών είναι η Suzanne Woolcott μια 30χρονη από την Γλασκώβη, η οποία σχεδιάζει ασταμάτητα.

Η εταιρία Santoro, εντυπωσιάστηκε από τα έργα της Suzanne και έτσι συνεργάστηκε μαζί της. Η ίδια λέει πως ζωγραφίζει μόνο κορίτσια, γιατί μπορεί να ζωγραφίσει αυτό που έχει νιώσει και εκφράζει τα συναισθήματα της στον θεατή.

Μετά από την αγάπη των κοριτσιών για της κούκλες Santoro, ήρθαν και οι αποκριάτικες στολές Santoro, ώστε οι μικρές μας φίλες να μπορέσουν φέτος τις Απόκριες να μεταμφιεστούν στον αγαπημένο τους χαρακτήρα.
Μην χάσετε αυτά τα υπέροχα φορέματα!

Δείτε όλες τις αποκριάτικες στολές Santoro στη συλλογή του Looklike.gr και συνδυάστε τις με κάλτσες Santoroπερούκες Santoro και άλλες ποιοτικές αποκριάτικες στολές!

Tip: Οι αποκριάτικες στολές, μπορεί να αποτελέσουν ένα πρωτότυπο δώρο για τα παιδιά, κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου! Είτε για διαδραστικό παιχνίδι, είτε για απλή, καθημερινή ενασχόληση στο σπίτι, η ιδέα της μεταμφίεσης παραμένει ενδιαφέρουσα. Μη διστάσετε λοιπόν να τους δωρίσετε μια αποκριάτικη στολή!

Μενού