2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ 80's: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Ανέβηκε09-05-2024 Από

Τι να πρωτοπούμε για την χρυσή δεκαετία του 80, όπου η υπερβολή, η λάμψη και το χρώμα κυριαρχούν σε όλα τα επίπεδα! Μία εποχή που έχει ως σήμα κατατεθέν την ελευθερία έκφρασης δε θα μπορούσε παρά να αποτυπώνεται και ενδυματολογικά στην μόδα με κάθε λογής extreme εμφάνιση μπορείς να φανταστείς! Πολύχρωμο ντύσιμο, παγιέτες, γκλίτερ, στρας, μεγάλα κοκκάλινα γυαλιά και φυσικά…η άνθηση της disco μουσικής σκηνής με σπουδαία ονόματα που είναι διαχρονικά και έχουν αφήσει ιστορία μέχρι και σήμερα! στολές Disco Ο βασιλιάς Michael Jackson, η βασίλισσα της ποπ Madonna, ο ρομαντικός Prince, οι Queen με πρωτοστάτη τον εκκεντρικό Freddie Mercury, o νοσταλγικός Billy Joel και πολλοί άλλοι τεράστιοι καλλιτέχνες.

Όλοι οι παραπάνω ως εκφραστές της μουσικής τάσης με την σειρά τους έφεραν και τάση στην μόδα, με αποτέλεσμα οι ακραίες πολύχρωμες κιτς εμφανίσεις να είναι καθημερινότητα και στους απλούς πολίτες. Η μόδα τότε ήταν τόσο παρανοϊκή που μπορούσες να πραγματοποιήσεις όποιον χρωματικό συνδυασμό θες και φωσφοριζέ πουκαμίσες συνοδευόμενες από τεράστιες καμπάνες σε παντελόνι και να είναι απλά άλλη μία Δευτέρα πρωί. Αν ψάχνετε στολές Disco όλο το χρόνο, δείτε στο Looklike.gr! 

Επίσης, οι παγέτες, το ασημένιο και χρυσό γκλίτερ στα ρούχα και στο μακιγιάζ, οι φλούο αποχρώσεις στα αξεσουάρ , οι έντονες μονοχρωμίες σε ολόσωμες φόρμες και φορέματα, οι ντισκόμπαλες στα κλαμπ αλλά και η επίσκεψη της δεκαετίας του '40 με την εγκατάσταση της τετράγωνης βάτας στους ώμους διαμόρφωσαν ένα είδος στολής για κάθε ντίσκο αφορμή. Δείτε εδώ ντίσκομπαλες για αγορά Ήταν το disco glamour σε όλη του την υπερβολή και την έκφανση, ένας στυλ που σε έκανε άμεσα να ταυτίζεσαι με τα αγαπημένα σου μουσικά είδωλα στην καθημερινότητα! Για θεματικά αξεσουάρ ντίσκο, δείτε στο Looklike.gr!

Μενού