2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Αυθεντικό Κασκόλ Harry Potter

Κωδικός:
R_9710
Εξαντλήθηκε!
16,99 €
Περιγραφή

Αυθεντικά αξεσουάρ μεταμφίεσης Harry Potter, τώρα και στην Ελλάδα!

Αυθεντικό κασκόλ Harry Potter Gryffindor!

Για τους fan του Harry Potter, τους λάτρεις των εντυπωσιακών μεταμφιέσεων ή/και του cosplay, τώρα υπάρχουν στη συλλογή του Looklike.gr αυθεντικές στολές και αξεσουάρ μεταμφίεσης από αγαπημένους, διάσημους πρωταγωνιστές του cinema!

Το αυθεντικό κασκόλ Harry Potter είναι στα κλασσικά χρώματα τηςσχολής του Gryffindor! Μπορείς να το συνδυάσεις με την αυθεντική στολή Harry Potter και με το κιτ μεταμφίεσης Χάρι Πότερ, το οποίο περιλαμβάνει τα γυαλιά και το ραβδί!

Στο Looklike.gr μπορείς να βρεις αυθεντικές στολές μεταμφίεσης με πολλούς διάσημους, κινηματογραφικούς ήρωες, διαθέσιμες όλο το χρόνο!

Info: Για όποια μεταμφίεση και αν ψάχνεις αποκριάτικες στολές και αποκριάτικα αξεσουάρ, είναι πολύ πιθανό να βρεις λύση στο Looklike.gr! Πρωτότυπες αποκριάτικες στολές ενηλίκων, αστείες αποκριάτικες στολές, νέες αποκριάτικες στολές για μεγάλους και για παιδιά, στολές για Halloween, παραδοσιακές στολές οικονομικά τσαρούχια , Χριστουγεννιάτικες στολές, παιδικές στολές για τις απόκριες & το Halloween, παιδικές στολές για τα Χριστούγεννα, παιδικές στολές για τις παρελάσεις αλλά και αποκριάτικα αξεσουάρ όπως αποκριάτικα Καπέλα, Αποκριάτικα Γάντια, Περούκες, γυαλιά, αποκριάτικες μάσκες και πολλά ακόμα είδη σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, διαθέσιμα 365 ημέρες το χρόνο!

Λεπτομέρειες προϊόντος
R_9710
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού