2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Αυθεντικό Κασκόλ Harry Potter Slytherin

Κωδικός:
R_39034
Εξαντλήθηκε!
16,99 €
Περιγραφή

Αυθεντικά αξεσουάρ μεταμφίεσης Harry Potter, τώρα και στην Ελλάδα!

Αυθεντικό κασκόλ Harry Potter Slytherin!

Ένα must-have αυθεντικό αξεσουάρ Harry Potter για όλους του fan του πιο διάσημου μαθητευόμενου μάγου του Hogwarts! Αυθεντικό κασκόλ Harry Potter Slytherin, στα official χρώματα του κοιτώνα του Slytherin και ραμμένο το σήμα!

Στο Looklike.gr μπορείς να βρεις αυθεντικές στολές μεταμφίεσης με πολλούς διάσημους, κινηματογραφικούς ήρωες, διαθέσιμες όλο το χρόνο!

Info: Για όποια μεταμφίεση και αν ψάχνεις αποκριάτικες στολές και αποκριάτικα αξεσουάρ, είναι πολύ πιθανό να βρεις λύση στο Looklike.gr! Πρωτότυπες αποκριάτικες στολές ενηλίκων, αστείες αποκριάτικες στολές, νέες αποκριάτικες στολές για μεγάλους και για παιδιά, στολές για Halloween, παραδοσιακές στολές οικονομικά τσαρούχια , Χριστουγεννιάτικες στολές, παιδικές στολές για τις απόκριες & το Halloween, παιδικές στολές για τα Χριστούγεννα, παιδικές στολές για τις παρελάσεις αλλά και αποκριάτικα αξεσουάρ όπως αποκριάτικα Καπέλα, Αποκριάτικα Γάντια, Περούκες, γυαλιά, αποκριάτικες μάσκες και πολλά ακόμα είδη σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, διαθέσιμα 365 ημέρες το χρόνο!

Λεπτομέρειες προϊόντος
R_39034
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού