2105722257

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00

Αυθεντικά Αξεσουάρ Marry Poppins

Κωδικός:
R_300029
Εξαντλήθηκε!
18,99 €
Περιέχει: Τσάντα, Αξεσουάρ Ομπρέλα Διακοσμητική
Περιγραφή

Αυθεντικά αποκριάτικα αξεσουάρ για Marry Poppins!

Η γλυκιά νταντά της Disney με τις μαγικές ιδιότητες βρίκσεται και αυτή στη μεγάλη παρέα του Looklike.gr και είναι έτοιμη να σου χαρίσει μια εντυπωσιακή μεταμφίεση! Στο Looklike εκτός από την αυθεντική στολή Μαίρη Πόπινς, μπορείς να βρεις και τα αυθεντικά αξεσουάρ μεταμφίεσης, για να πετύχεις την τέλεια μεταμφίεση!

Τα αυθεντικά αξεσουάρ μεταμφίεσης Μαίρη Πόπινς περιλαμβάνουν τη τσάντα της και την εντυπωσιακή, διακοσμητική ομπρέλα με λαβή σε σχήμα παπαγάλο!

Info: Για όποια μεταμφίεση και αν ψάχνεις αποκριάτικες στολές και αποκριάτικα αξεσουάρ, είναι πολύ πιθανό να βρεις λύση στο Looklike.gr! Πρωτότυπες αποκριάτικες στολές ενηλίκων, αστείες αποκριάτικες στολές, νέες αποκριάτικες στολές για μεγάλους και για παιδιά, στολές για Halloween, παραδοσιακές στολές οικονομικά τσαρούχια , Χριστουγεννιάτικες στολές, παιδικές στολές για τις απόκριες & το Halloween, παιδικές στολές για τα Χριστούγεννα, παιδικές στολές για τις παρελάσεις αλλά και αποκριάτικα αξεσουάρ όπως αποκριάτικα Καπέλα, Αποκριάτικα Γάντια, Περούκες, γυαλιά, αποκριάτικες μάσκες και πολλά ακόμα είδη σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, διαθέσιμα 365 ημέρες το χρόνο!

Λεπτομέρειες προϊόντος
R_300029

Χαρακτηριστικά

Περιέχει
Τσάντα, Αξεσουάρ Ομπρέλα Διακοσμητική
Τρόποι αγοράς
Μεταφορικά έξοδα
Πότε θα παραλάβω
Τρόποι Πληρωμής
Επιστροφές προϊόντων
Σχετικά Προϊοντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού